- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Balanța în 2023. E momentul să faci ordine în lucruri

01 Jan, 11:57 • Cornel Ghimeșan
Balanțele au o aplecare nativă către frumos și în primele luni ale anului ar putea să profite de acest talent pentru a scoate la lumină câteva proiecte care au potențialul de a le propulsa viața profesională.
Balanța în 2023. E momentul să faci ordine în lucruri

Anul 2023 este un an de „curățenie generală” pentru Balanță! Este momentul perfect în care să taie de la rădăcină orice lucru toxic din viața lor. Este știut că nativii din această zodie au tendința de a transforma într-o mini telenovelă cam orice moment din viața lor, însă acest lucru nu le face bine! Este un obicei nociv, care îi consumă și care le irosește energia vitală, care ar putea fi folosită în cu totul alte direcții mult mai productive.

Alte articole: Problemele aeroporturilor din Europa vor mai dura! 2025 ar putea fi anul salvator

Balanțele au o aplecare nativă către frumos și în primele luni ale anului ar putea să profite de acest talent pentru a scoate la lumină câteva proiecte care au potențialul de a le propulsa viața profesională pe niște culmi la care nici nu ar fi îndrăznit să viseze. Trebuie să facă doar un pas! Să scoată puțin capul din carapce, să uite de zona de confort și să se arunce fără plasă de siguranță în această mare, care până la urmă le promite foarte multe lucruri.

Zodia Balanță
Zodia Balanță

Este cazul să renunțe la anturajele care nu sunt potrivite, la oamenii care îi fac să creadă ca nu sunt suficient de buni și să pornească pe un alt drum. Este foarte important să țină cont de acest aspect, pentru că cel puțin până pe la mijlocul verii vor fi înconjurați majoritar de oameni care nu le sunt benefici. Anturajul lor este împânzit de bârfe și neînțelegeri. Așa că cel mai bine ar fi să se retragă în glorie și să evite conflictele.

Dacă reușesc să facă acest lucru, spre finalul anului, sunt capabili să își pună ordine în gânduri și să își planifice la modul serios viitorul. Balanța este perfect conștientă că trebui să traverseze acest proces, însă este posibil să se confrunte cu diverse frici. Este extrem de important ca în acel punct să nu se lase pradă nenumăratelor întrebări care ar putea să apară. Indicat ar fi să își consulte sufletul și să țină cont de opiniile lui.  Frica nu face altceva decât să ne împingă pe direcții greșite.

Este un an care pentru nativii Balanță ar putea aduce extrem de multe schimbări. Aceștia s-ar putea regăsi și ar putea să își construiască viața de vis, însă totul este în mâna lor. Dispun de toate resursele necesare, însă modul în care le folosesc este crucial pentru viitorul lor!

Balanța și dragostea

În 2023, Balanțele sunt extrem de hotărâte cu privire la ceea ce vor, așadar nu ar putea fi exclus să ia decizia de a se căsătorii sau de a face un copil. Dacă încâ nu au găsit persoana cu care să își petreacă restul vieții acesta ar putea fi momentul oportun. Au energie, au un ritm de viață alert și vor de la partenerul lor același lucru. Dar, cel mai important, își doresc o compatibilitate profundă pe plan intelectual. Își doresc să împartă aceleași valori și credințe. În funcție de acest lucru vor lua hotărârea finală.

Balanța și finanțele

S-ar putea ca nativii Balanță să nu fie tocmai mulțumiți cu modul în care își gestionează bugetul sau cu felul în care „se mișcă” afacerile în care sunt implicați. Cred în mod constant că au nevoie de mai mult, că nu au adunat suficient și că sunt departe de punctul în care și-ar dori să fie. Totuși, acest lucru este foarte posibil să fie doar în imaginația lor, iar realitatea să nu fie atât de cruntă pe cât ar părea.

Balanța și sănătatea

Este extrem de important ca Balanța să fie atentă în 2023 la tot ce înseamnă căzături și lovituri, pentru că s-ar putea să se lase cu niște oase rupte. Dacă pleacă în călătorii, ar fi bine să aibă toate asigurările făcute.

Citește și: Schimbări radicale la pensiile speciale! S-a confirmat ce venituri vor fi recalculate și în ce situație se recalculează vârsta de pensionare

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult