- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Becali a pierdut prima rundă din bătălia pentru brandul cu același nume. Românul care deține marca „Becali” a scos numele la vânzare. „Îi pune certificatul în bot și Gigi Becali tace și înghite”

12 Feb, 18:15 • Polojan Tudor
Patronul FCSB, Gigi Becali, este acuzat de către un român din Germania că ar folosi brandul "Becali" ilegal. Pe numele lui, Ovidiu Christian Altmann, acesta se află într-un război de proporții cu latifundiarul din Pipera.
Becali a pierdut prima rundă din bătălia pentru brandul cu același nume. Românul care deține marca Becali a scos numele la vânzare. Îi pune certificatul în bot și Gigi Becali tace și înghite”

Război fără precedent pentru numele „Becali”. Românul stabilit în Germania susține sus și tare că numele brandului este creat de el. Acesta a prezentat și un certificat de înregistrare, scrie evz.ro.

Înainte de revoluția din 1989, Altmann a părăsit România și a creat brandul. Ulterior, în anul 2006, acesta l-a înregistrat.

„Undeva, o comună, acolo, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”, a replicat nea Gigi.

Interviul acordat de Gigi Becali în care spune că își va dona toată averea l-a deranjat pe Ovidiu Altmann. Românul l-a atacat pe latifundiar, spunându-i că a mai reușit să câștige o rundă din acest război.

Mă ia capul când văd ce declarații face (n.r. Gigi Becali). El nu este în stare să cumpere Marca „Becali”, dar se laudă… vrăjeala de Buftea! Apropo de Marca „Becali”, mi-a venit și certificatul de EU că este a mea și o dețin eu pe toată Europa”, a spus rivalul lui Gigi Becali.

Mai citește și: Când vor fi realimentate cardurile de sprijin pentru alimente în 2023. Vouchere pentru elevi și sprijin pentru nou-născuți. Buget de 1,8 miliarde de euro pentru persoanele vulnerabile.

Brandul Becali aparține lui Ovidiu Altmann/ sursa foto: cancan.ro
Brandul Becali aparține lui Ovidiu Altmann/ sursa foto: cancan.ro

Se vinde „Becali”

Brandul a fost scos la vânzare de către Ovidiu Altmann, cel care susține că deține în mod legal numele. Acesta ar câștiga o sumă frumușică din această vânzare. Tot el a spus că a primiy deja o ofertă de nerefuzat de la o firmă cu sediul în România.

Altmann spune că firma care va cumpăra brandul nu va avea probleme cu patronul FCSB. Atât timp cât deține, într-adevăr, certificatul de înregistrare, Gigi Becali nu mai poate face nimic.

„Păi nu se ceartă și nici nu se luptă cu el. Îi pune certificatul în bot și Gigi Becali tace și înghite”, a mai declarat românul în cauză.

Rămâne de văzut care dintre cei doi are dreptate și care nu. Cert este că războiul va continua până unul dintre ei va veni cu dovezi care să clarifice în mod clar cine este deținătorul brandului și, în cazul lui Gigi , dacă folosește propriul nume în mod ilegal.

Te-ar mai putea interesa și: Resursele de litiu care ne-ar putea garanta un nume în lume ne sunt furate din fața ochilor. Ministerul Economiei are o „schemă” care face ca populația să închidă ochii și de data aceasta. Unde anume se găsesc și cât sunt de valoroase

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult