- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Bilete de avion către Salonic de la 600 de lei. Ce opțiuni au cei care vor să călătorească fără griji în Grecia

20 May, 22:50 • Adrian Popovici
Salonic este una dintre cele mai populare destinații pentru românii care vor să meargă în concediu. Costul unui bilet dus-întors către această destinație începe de la 600 de lei.
Bilete de avion către Salonic de la 600 de lei. Ce opțiuni au cei care vor să călătorească fără griji în Grecia

Grecia este una dintre destinațiile cele mai căutate de românii care vor să petreacă un sejur în afara țării în timpul vacanței de vară. Chiar dacă drumul cu mașina sau cu autocarul au devenit alternative tot mai la îndemână pentru cei care pleacă în concediu, avionul rămâne în continuare o opțiune mult mai rapidă. Astfel, mulți preferă să zboare până la Salonic și de acolo către destinațiile finale.

După cum ne arată o simplă căutare pe Vola.ro, unul dintre site-urile pe care le putem folosi atunci când căutăm bilete de avion către Salonic sau alte destinații pentru vacanța de vară, prețurile variază mult în funcție de dată, dar și de compania pe care o alegem.

În acest articol vom vedea cât costă biletele de avion către Salonic pentru o persoană care și-a planificat o călătorie dus-întors între 1 și 7 iunie. Astfel, plecare se va face din București și Cluj, urmând ca platforma să ne recomanda care sunt cele mai rapide și ieftine zboruri.

Te-ar putea interesa și: Bilete de avion către Londra cu 600 de lei. Cât costă să vizitezi cele mai importante orașe din Marea Britanie

Bilete de avion către Salonic de la 600 de lei. Ce opțiuni au cei care vor să călătorească fără griji în Grecia
Bilete de avion către Salonic de la 600 de lei. Ce opțiuni au cei care vor să călătorească fără griji în Grecia

Cât costă biletele de avion către Salonic?

După cum arată platforma, ceea mai bună opțiune pentru bilete de avion București-Salonic și retur este reprezentată de o cursă Ryanair din Capitală și retur din Grecia. Cine alege această opțiune, cea mai ieftină, va avea de plătit 127 euro, 630 de lei. Totuși, există o escală care trebuie luată în calcul, ceea ce duce întreaga călătorie la aproximativ 9 ore.

Dacă alegem cea mai rapidă opțiune pentru zborurile dintre București și Salonic, atunci prețul crește, ajungând la 285 euro, aproximativ 1.410 lei.  Cei care merg pe această variantă vor merge cu Ryanair (dus) și Tarom (retur), dar nu vor mai avea de făcut escale.

În cazul celor care vor să plece de la Cluj către Salonic, biletele de avion, chiar și cele mai ieftine, au un preț mai mare. Astfel, cea mai „prietenoasă” variantă ne-ar costa 189 euro, 940 de lei. Cu precizare că, atât la dus și la întoarcere, Wizzair și Ryanair au programate escale.

O situație similară poate fi întâlnită și în celor care își doresc să ajungă mai repede din Cluj la Salonic. Mai exact, deși o persoană ar urma să plătească 607 euro, tot ar urma să facă o escală, după cum arată programul de zboruri ale Lufthansa și Tarom.

Citește și: Peste 30.000 de suporteri români au luat cu asalt avioanele spre Germania. EURO 2024 a dus la o creştere de 50% a cererii pentru biletele de avion

Tags: