- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Bilete de avion către Londra cu 600 de lei. Cât costă să vizitezi cele mai importante orașe din Marea Britanie

16 May, 20:34 • Adrian Popovici
Marea Britanie rămâne o destinație preferată de românii care vor să facă un city break. Pentru niște bilete de avion către Londra putem da puțin peste 600 de lei
Bilete de avion către Londra cu 600 de lei. Cât costă să vizitezi cele mai importante orașe din Marea Britanie

În ultimele decenii, zborul cu avionul a devenit o opțiune aflată la îndemâna a tot mai multor oameni, inclusiv a românilor. Această posibilitate le-a deschis românilor apetitul pentru călătorii și explorare, orașele din Marea Britanie aflându-se adesea pe listele celor care vor să facă un city break și să experimenteze pe pielea lor atracțiile arhipelagului britanic. În aceste condiții, mulți se întreabă cât costă niște bilete de avion către această destinație.

Chiar dacă Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană, iar acest lucru a îngreunat într-o oarecare măsură planurile celor care vor să călătorească în această țară, după cum arată Ministerul Afacerilor Externe (MAE), pentru a intra în această țară este nevoie doar de pașaport și pot sta acolo timp de 6 luni ca turiști. În acest punct, mai rămâne de văzut cât costă diferite bilete de avion către marile orașe din UK.

După cum arată eSky, unul dintre cele mai importante site-uri la care apelează cei care caută bilete de avion, cel mai ieftin zbor între București, aeroportul Otopeni, și Londra, aeroportul Stansted, costă doar 126 euro, aproximativ 626 lei. În ceea ce îi privește pe cei care vor să ajungă în capitala britanică din Cluj, aceștia trebuie să achite 134 lei, 660 lei.

Pentru niște bilete de avion către Londra putem da puțin peste 600 de lei
Pentru niște bilete de avion către Londra putem da puțin peste 600 de lei

Te-ar putea interesa și: Vacanță cu trenul în Europa. Cu puțin peste 1.000 de lei poți călători între București și Paris, cu oprire în Viena

Cât dai pe bilete de avion către alte orașe din Marea Britanie?

Londra nu este singura destinație din Marea Britanie către care românii caută bilete de avion la prețuri accesibile, după cum arată site-urile de specialitate. Printre acestea se numără și Manchester, iar cel mai ieftin bilet este doar 147 euro, 730 de lei. Trebuie precizat că aceste bilete de avion vin la pachet și cu o escală.

În același timp, dacă căutăm bilete de avion pentru o cursă directă între București și Manchester, atunci trebuie să plătim 193 de euro, 960 de euro. În mod surprinzător, o cursă directă Cluj-Manchester vine la un preț mai mic, cele mai accesibile opțiuni fiind de 158 euro, 780 lei, și 168 euro, 835 lei.

Liverpool este o altă destinație preferată de cei care caută bilete de avion către Marea Britanie. După cum arată platforma, nu există o cursă directă între București și acest oraș, fiind necesare una sau mai multe escale. Cu toate acestea, pot fi găsite bilete de avion cu doar 209 euro, puțin peste 1.000 de lei.

Cei care vor să viziteze acest oraș britanic și pornesc din Cluj trebuie să știe că găsesc bilete de avion pentru aceste cursă și că, din nou, ar putea face 1-2 escale. Cele mai ieftine bilete sunt cele de la 219 bilete, 1.090 de lei.

Trebuie precizat că costurile acestor bilete de avion sunt calculate pentru o singură persoană. În plus, costurile finale pot varia în funcție de taxele suplimentare pe care le percep operatorii aerieni. De asemenea, există posibilitatea ca biletele să aibă parte de o ieftinire semnificativă dacă sunt cumpărate din timp sau cu puțin înainte de decolarea avionului.

Citește și: Reduceri uriașe la biletele de avion pentru cursele TAROM. Cu doar 145 de euro poți călători în țară și în străinătate dus – întors