- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât costă chiria în Cluj, în perioada festivalului Untold 2023. Prețul colosal plătit pentru o noapte de cazare

31 Jul, 18:30 • Bocioacă Bianca
Prețurile de cazare în Cluj au explodat pentru perioada în care se desfășoară festivalul Untold, care a ajuns la cea de-a opta ediție. Mii de turiști vin aici special pentru acest eveniment.
Cât costă chiria în Cluj, în perioada festivalului Untold 2023. Prețul colosal plătit pentru o noapte de cazare

Prețurile la cazare în Cluj, pentru perioada în care se desfășoară festivalul Untold, au explodat. Mai mult de atât, cluejnii profită de valul de fani pentru a face foarte mulți bani în doar câteva zile. Prețurile pentru închirierea unei locuințe au ajuns la cote uriașe.

Astfel, pentru un apartament situat în centrul Clujului, unii proprietari de apartamente cer și peste 10.000 de lei pe noapte, adică aproximativ 2.000 de euro, potrivit gandul.ro.

Citește și: Cel mai mare festival de muzică din România! Cine vine la Untold în 2023?

Cei care vor să închirieze un astfel de apartament în perioada festivalului Untold (3 – 6 august), trebuie să plătească 35.000 de li pentru o cameră pentru două persoane.

Festivalul Untold a dus la explozia prețurilor în Cluj

Untold 2023 are loc în perioada 3 -6 august, pentru cea de-a opta ediție organizatorii anuțând nume sonore precum Armin van Buuren și David Guetta, ambii familiarizați cu atmosfera festivalului. Pe scenele amenajate pe Cluj-Arena vor urca și alte nume mari de artiști.

Prima ediție a avut loc între 30 iulie și 2 august 2015, anul în care Cluj-Napoca a fost desemnat Capitala Europeană a Tineretului. De-a lungul celor 4 zile au participat peste 60.000 de oameni/zi.

Citește și: Restaurantul care a doborât recordul cu cel mai scump burger din lume! Se vinde în Cluj și costă cât o mașină

La prima ediție au participat: Armin van Buuren, Avicii, David Guetta, ATB, Dimitri Vegas & Like Mike, Tom Odell, Fedde le Grand, Duke Dumont și mulți alții.

Festivalul a primit premiul „Best Major Festival” acordat în cadrul galei European Festival Awards 2015, desfășurată în Olanda.