- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Restaurantul care a doborât recordul cu cel mai scump burger din lume! Se vinde în Cluj și costă cât o mașină

02 Jul, 11:20 • Constantin Cristina
Un patron de restaurant din Cluj se laudă că vinde cel mai scump burger din lume. Prețul este colosal și ajunge aproape cât o mașină.
Restaurantul care a doborât recordul cu cel mai scump burger din lume! Se vinde în Cluj și costă cât o mașină

Un restaurant de lux din Cluj a doborât recordul cu cel mai scump burger din lume. Valoarea burgerului este colosal și costă aproape cât o mașină, a informat antena 3 CNN.

Avram Gal, unul dintre liderii PSD din județul Cluj Napoca, deține restaurantul de lux și a pus la vânzare cel mai scump preparat din lume, cu care a doborât recordul.

Citește și: Mâncare de lux promovată de un lider PSD. Mici și burgeri cu foiță de AUR. Prețurile extravagante ale preparatelor

Restaurantul care a doborât recordul cu cel mai scump burger din lume! Se vinde în Cluj și costă cât o mașină

Afaceristul vrea să le ceară clienților pentru acest preparat 6.200 de dolari. A fost doborât recordul stabilit în Statele Unite ale Americii, unde într-un restaurant se vinde un burger cu 6.000 de dolari, iar Avram Gal vrea să depășească și să ia pe acest preparat 6.200 de dolari.

„Dragii mei, vreau să fac un anunț pentru Untold. Dacă mergeți la Untold, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump. Cu icre de Beluga, cu Wagyu din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în preparat, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a spus Gal într-un mesaj pe Facebook.

burger
burger

Mai mult, tot liderul PSD a pus la vânzare mici și burgeri cu foiță de aur. Acesta a dezvăluit că a reușit să vândă la cererea clienților aceste preparate extravagante, care numai un mic ajunge să coste 100 de lei, timp în care acesta a spus că prețul nu este definitiv și că se mai gândește dacă mai scade.

„La doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur”, susține acesta pe rețelele sociale.

„E pentru prima dată când clienții au cerut așa ceva și noi le-am oferit. Un mic e 100 de lei. Muștarul nu e inclus în preț”, a spus Avram Gal.

Proprietarul localului se laudă cu faptul că mititeii cu aur nu doar arată bine, dar au și un gust diferit. Sunt făcuți din carne de vită adusă din America, amestecată cu vită Black Angus de România. Invenția pare să fie pe placul clienților pretențioși.

Alte articole: Târgul de Paște al Capitalei vine cu prețuri surprinzătoare. Cât trebuie să le achite comercianților românii care vor un kilogram de cârnați sau un burger