- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă o săptămână de cazare la Hotelul Iaki din Mamaia. Hagi este rege şi în afaceri

23 May, 18:54 • Cornel Ghimeșan
Hotelul lui Gică Hagi din Mamaia este una dintre cele mai apreciate locaţii de pe litoral, fiind frecvent ales de persoanele cu posibilități financiare. După ce a devenit campion cu Farul, "Regele" este gata să dea lovitura şi în afaceri, ăn sezonul estival 2023.
Cât costă o săptămână de cazare la Hotelul Iaki din Mamaia. Hagi este rege şi în afaceri

Cât costă o săptămână de cazare la Hotelul Iaki din Mamaia. Aflat la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, stabilimentul oferă acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant sezonier cu terasă de vară şi un restaurant deschis pe tot parcursul anului, conform booking.com. De asemenea, conexiunea WiFi este gratuită, iar camerele şi apartamentele sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi cablu TV.

Citeşte şi: Mamaia, stațiunea accesibilă pentru orice buzunar! Rezervările la hotelurile din Mamaia se apropie de 100%

„Sunt disponibile pachete speciale pentru unele tipuri de unităţi, în funcţie de perioadă. La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duş emoţional şi duş cu hidromasaj. Se oferă şi servicii de masaj, cu confirmare prealabilă. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Puteţi savura băuturi pe tot parcursul zilei la barul cu pian, pe terasă şi la barul Sunrise de lângă piscina în aer liber. La un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie parcare privată în garaj”, se mai precizează pe cunoscutul site de specialitate.

Recenziile oferite de clienţi sunt şi ele favorabile hotelului deţinut de Gică Hagi, al cărui nume vine de la cei doi copii ai săi, Ianis şi Kira.

Cât costă o săptămână de cazare la Hotelul Iaki

Din aceste motive, preţurile sunt şi ele pe măsură. Astfel, pentru o săptămână de cazare la Iaki, între 10 și 17 iulie, pentru două persoane, preţul pornește de la 7.652 lei, în care este inclus și prânzul. Pentru cei care vor să beneficieze și de mic dejun și de prânz, costul pentru o săptămânăoscilează între 8.628 și 10.151 lei, în funcție de unde este amplasată camera, în preţ intrând şi taxi gratuit de la aeroport la hotel. În plus, pentru amatorii de spa, preţurile ajung la 10.830 de lei pe săptămână pentru două persoane.

Citeşte şi: Plaja din Mamaia nu este pe placul turiștilor străini. Oamenii au rămas cu un gust amar după ce au vizitat locația. ”Nu o să mai vin niciodată, una dintre cele mai groaznice”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult