- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mamaia, stațiunea accesibilă pentru orice buzunar! Rezervările la hotelurile din Mamaia se apropie de 100%

09 May, 10:00 • Lupu Alexandra
Încep pregătirile pentru sezonul estival! Rezervările din Mamaia se apropie de 100%.
Mamaia, stațiunea accesibilă pentru orice buzunar! Rezervările la hotelurile din Mamaia se apropie de 100%

Românii nu mai au răbdare până la venirea sezonului estival! Rezervările la hotelurile și unitățile de cazare din Mamaia se apropie de 100%. Situația se explică și prin simplul fapt că turiștii nu mai sunt alungați din stațiunea menționată de prețurile piperate, explică Ștefan Necula, reprezentantul celui mai mare turoperator de pe litoralul românesc, citat de economedia.ro.

Hotelurile sunt aproape pline în Mamaia

Rezervările din Mamaia la nivelul hotelurilor sunt într-o creștere considerabilă față de anul trecut. Românii au început să se pregătească pentru sezonul estival, motiv pentru care, rezervările se apropie de 100%.

Ștefan Necula explică că acest lucru se întâmplă și pentru că turiștii nu mai sunt alungați de tarifele mari. Din acest punct de vedere, reprezentantul celui mai mare turoperator de pe litoralul românesc spune că prețul parcării din Mamaia este unul dintre cele mai mici din țară. Mai mult decât atât, Necula menționează că, până la sfârșitul lui aprilie, se așteaptă să înregistreze o creștere de 50% pentru rezervările din stațiune. Reprezentantul adaugă că românii caută unități de cazare de trei sau patru stele, dar la fel de bine, cazare cu servicii de masă.

Citește și despre următorul subiect: Românii vor avea parte de vacanțe mai ieftine cu 50% în stațiunile din țară. S-a dat startul programului „Litoralul pentru toți”

„Prețul parcării este unul dintre cele mai mici din țară. Avem abonamente săptămânale care sunt până într-o 100 de lei. Din statisticile noastre, până la sfârșitul lunii aprilie înregistrăm o creștere de 50% pentru rezervările în stațiunea Mamaia.

Preponderent se caută hotelurile de trei stele și de patru stele, bineînțeles cazare cu servicii de masă”, explică Ștefan Necula.

Mamaia
Mamaia

Așadar, în Mamaia, turiștii vor regăsi tarife comparabile cu stațiunile celebre din străinătate, dar și unele foarte mici. Hotelurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar mai mult decât atât, până pe 20 iunie, turiștii care vor să ajungă mai devreme la mare, beneficiază de o reducere de 60% și pot plăti inclusiv cu voucherele de vacanță, prin programul „Litoralul pentru toți”. Acesta se încheie pe data de 20 iunie, însă va fi reluat în perioada 1 septembrie – 5 octombrie, destinat românilor care vor să meargă în concediu la mare, dar nu-și permit din cauza prețurilor din timpul sezonului estival.

Vezi și: Destinația preferată de români pentru minivacanța de 1 Mai. Numărul record de turiști înregistrat pe litoralul românesc. Cum s-au distrat turiștii în weekend-ul prelungit