- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câţi bani câştigă Sorin Bontea de la „Chefi la cuţite”. Ce afacere de milioane are vedeta de la Antena 1

23 May, 20:32 • Cornel Ghimeșan
Sorin Bontea, unul dintre cei trei juraţi de la "Chefi la cuţite" câştigă destul de bine din televiziune, dar are şi o afacere care îi aduce venituri considerabile. Deşi a deschis firma în 2021, acesta a declarat deja un profit de peste un milion de lei.
Câţi bani câştigă Sorin Bontea de la Chefi la cuţite. Ce afacere de milioane are vedeta de la Antena 1

Câţi bani câştigă Sorin Bontea de la „Chefi la cuţite”. Vedeta de la Antena deține firma Taste Delivery SRL, o afacere cu care activează în domeniul publicității, potrivit codului CAEN, prin care face reclame la diferite branduri, printre care și la jocurile de poker online, scrie Fanatik.

Câţi bani câştigă Sorin Bontea

Conform datelor publice de la Ministerul Finanțelor, Taste Delivery SRL înregistra un profit net destul de modest în anul 2021, de 28.000 de lei, însă după doar două săptămâni de activitate! Ăn anul următor, câștigurile au ajuns la 1.116.766 de lei, adică peste 224.000 de euro! Astfel, Sorin Bontea câștigă aproape 18.000 de euro lunar.

Citeşte şi: Cât costă o săptămână de cazare la Hotelul Iaki din Mamaia. Hagi este rege şi în afaceri

Sorin Bontea are doi copii, pe care îi ajută cu sume mari de bani. Fiica sa, Miruna, în vârstă de 20 ani, studiază designul la o facultate de prestigiu din Spania, în Barcelona, iar un an de școlarizare începe de la 15.800 de euro. Iulian, 27 de ani, este campion la raliuri şi a câștigat mai multe trofee la concursuri importante, dar acest sport este şi el unul destul de costisitor.

Citeşte şi: Primăria Iași, salarii de neconceput! Banii încasați de directorii din instituție plus bonusuri depășesc 2.400 euro pe lună

Sorin Bontea s-a născut pe 2 martie 1970, fiind în zodia Pești, fiind căsătorit de aproape 27 de ani cu femeia care i-a dăruit doi copii, Iulian și Miruna. „Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a spus Sorin Bontea.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult