- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cați bani se câștigă din bioterapie în România. Lidia Fecioru: „Mai mult am câștigat prieteni, acesta e cel mai important lucru”

03 Mar, 19:45 • Cornel Ghimeșan
Lidia Fecioru, cea mai cunoscută bioterapeută din România, a dezvăluit câți bani câștigă lunar din această activitate.
Cați bani se câștigă din bioterapie în România. Lidia Fecioru: Mai mult am câștigat prieteni, acesta e cel mai important lucru

Cați bani se câștigă din bioterapie în România. Lidia Fecioru a încercat mai multe meserii de-a lungul vieții sale, inițial din dorința de a-și depăși condiția și lipsurile financiare. Mai întâi și-a dorit să devină coafeză, dar nu e meseria pentru care e cunoscută acum. La vârsta de 18 ani a susținut examenul la școala profesională pentru a deveni coafeză și a practicat această profesie timp de șase ani.

Citește și Ministrul Mediului vorbește despre scăderea voucherelor Rabla Plus. „Eu cred că 5.000 de euro nu sunt bani puţini”

A simțit încă de pe atunci că nu asta e ceea ce vrea să facă pentru toată viața, așa că a continuat să testeze diverse activități până a ajuns să-și dea seama care e, de fapt, chemarea ei. A fost bibliotecară și directoare a unei case de cultură pentru o perioadă. A făcut, de asemenea, cursurile Școlii de Cultură și Arte prin corespondență și pentru că a atras-o destul de mult zona artistică a absolvit și Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Ulterior, Lidia Fecioru a făcut cel mai important pas în cariera ei, a absolvit Facultatea de Medicină din Chișinău. A făcut și niște cursuri cu Ignatenko, un psiholog celebru din Ucraina. Avea toate abilitățile necesare să devină medic legist, dar a ales să lucreze ca editor în Iași.

Nu după mult timp a decis să se mute la București, unde a reușit să-și pună pe picioare propria afacere, care i-a schimbat viața: un cabinet de bioterapie și medicină alternativă.  Lidia Fecioru a dezvăluit cât de mult a câștigat din activitatea ei din domeniul bioterapiei.

Câți bani se câștigă din bioterapie. Lidia Fecioru: „Nu foarte mulți, dar am câștigat foarte mulți prieteni”

Cați bani se câștigă din bioterapie în România. „Nu foarte mulți, altfel aș fi fost foarte bogată. Eu sunt bogată în prieteni, am investit foarte mult în copii, multă iubire, pentru că nu se câștigă foarte mulți bani din bioterapie sau din terapiile complementare. Am câștigat foarte mulți prieteni, asta a fost cel mai important lucru, să știi.

Și apropo de chestia aia că am lucrat la Iași, cel ce m-a îndrumat să vin la București era scriitorul Cezar Ivănescu, pentru că lucram la o editură de carte și el a venit și mi-a zis <>, el era tot leu, și spunea <>. Și uite, la câteva luni după aceea eu m-am hotărât și mi-am luat bagajele și am venit”, a declarat ea în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Citește și Țara care oferă prime de 70.000 de euro infirmierelor ce rămân în sistem. Oferta primită în contextul lipsei de personal

După ce a primit acest răspuns, Denise Rifai a adresat o întrebare Lidiei Fecioru. Prezentatoarea TV a întebat-o când a fost momentul cel mai dificil pentru ea, de când a venit în România. Aceasta a oferit un răspuns plin de motivație.

„Greu nu mi-a fost, a face cunoștință cu oameni foarte mulți. Greu mi-a fost pentru că lumea nu știa despre parapsihologie, foarte puțin se știa despre bioterapie. Ieșise magazinul paranormal, revista, unele chestii foarte micuțe. Revista mai scria despre chestiile astea. A fost foarte greu până lumea a înțeles ce vrei să faci”, a spus bioenergoterapeutul.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult