- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ministrul Mediului vorbește despre scăderea voucherelor Rabla Plus. „Eu cred că 5.000 de euro nu sunt bani puţini”

21 Feb, 14:55 • Bumbeneci Diana
Ministrul Mediului, despre scăderea voucherelor la Rabla Plus: O subvenție mai mică înseamnă că vom putea finanța mai multe mașini.
Ministrul Mediului vorbește despre scăderea voucherelor Rabla Plus. „Eu cred că 5.000 de euro nu sunt bani puţini”

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, consideră că 5.000 de euro pe care îi dă statul român pentru cumpărarea unei maşini electrice care costă şi 25.000 de euro, sunt bineveniţi şi a precizat că se bazează în continuare pe interesul românilor pentru maşini prietenoase cu mediul, scrie News.ro.

Ministrul Mediului vorbește despre scăderea voucherelor Rabla Plus

Mircea Fechet a fost întrebat miercuri, la Eforie, dacă a scăzut interesul românilor pentru maşini electrice, având în vedere că a fost micşorată subvenţia.

Ai mai putea citi pe acest subiect și: Sorin Grindeanu, declarații de ultim moment cu privire la comasarea alegerilor. „Este o chestiune de zile”

Mircea Fechet, despre programul Rabla
Mircea Fechet, despre programul Rabla

„Cred că va trebui să vedem câte maşini vom finanţa, pentru că o subvenţie mai mică înseamnă că vom putea, cu acelaşi buget, să finanţăm mai multe maşini. Ori interesul românilor va fi determinat de execuţia bugetară. La sfârşitul anului putem să tragem şi această concluzie. Eu sunt foarte optimist. Eu cred că 5.000 de euro nu sunt bani puţini.

Pentru o maşină electrică, care astăzi costă şi 25.000 de euro, poate şi chiar mai jos poate fi cumpărată de acest preţ, eu cred că 5.000 de euro pe care statul român ţi-i pune la dispoziţie, sunt bineveniţi. Mă bazez în continuare pe interesul românilor pentru maşini prietenoase cu mediul”, a afirmat ministrul Mediului.

Mircea Fechet a fost prezent miercuri, la recepţiile la terminarea lucrărilor pentru Lotul 4 – Agigea şi Lotul 5 – Eforie.

Poți citi: Spitalul din România în care românii au parte de servicii și medicamente 100% gratuite. Se deschide pe 8 martie

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult