- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce salariu primește un angajat la Lidl Spania comparativ cu unul din România

30 Jul, 19:11 • Cornel Ghimeșan
Mulți români care locuiesc în Spania își aleg de multe ori job-uri în domeniul vânzărilor. Lidl are mai multe posturi scoase în acea țară, iar salariile sunt foarte avantajoase, cu mult mai mari decât cele din România.
Ce salariu primește un angajat la Lidl Spania comparativ cu unul din România

Lidl Spania e în căutare de casieri și angajați în reaprovizionare. Diferențele între salariile de acolo și cele din România sunt foarte mari.

Citește și ȘOCANT! Nimeni nu se aștepta la asta! S-a aflat ce conțin cunoscutele merdenele de la Luca

Pe lângă oferta avantajoasă, compania oferă și pregătire teoretică și practică pentru fiecare loc de muncă. Pentru aceste posturi nu se cere experiență anterioară în domeniu.

Ce condiții sunt impuse pentru un job la Lidl

  • disponibilitate de a lucra în ture
  • diploma de absolvire a învățământului liceal
  • motivație
  • flexibilitate
  • spirit de lucru în echipă.

Cei care lucrează în supermarketurile Lidl au salarii de 16.927 euro brut pe an. Acest lucru înseamnă un salariu lunar de 1.209, în 14 plăți, sau 1.410, în 12, bani plătiți cu extras proporțional.

Sunt prevăzute salarii de peste 1.200 de euro, 5 zile pe săptămână de lucru și 23 zile de concediu pe an.

Citește și Cât a ajuns să coste mămăliguţa pe litoral. „De aceea pleacă lumea în Grecia sau în Bulgaria!” FOTO

Lidl a publicat până acum 57 de oferte de locuri de muncă.

Salariile la Lidl România sunt de trei ori mai mici decât în Spania. Angajații care au ceva experiență primesc aproximativ 3.000 – 4.000 de lei pentru casieri cu cel puțin cinci ani experiență, adică circa 600 de euro. Un manager de magazin are un salariu de aproximativ 7.000 de lei pe lună, în timp ce un manager adjunct ia circa 5.000 de lei. Pe lângă salariul de bază, se adaugă bonusuri de câteva sute de lei și bonuri de masă.

Pentru un post de conducere e nevoie de o experiență de 9 – 10 ani.

 

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult