- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cele mai profitabile afaceri în 2024. Zece oportunități de succes pe care tinerii antreprenori nu trebuie să le rateze

16 Jun, 09:32 • Cornel Ghimeșan
Cu fiecare an care trece, tot mai mulți români se gândesc să înceapă noi afaceri care să îi ajute să evolueze pe plan financiar. Pentru 2024, o serie de idei de afaceri promițătoare le face cu ochiul românilor interesați. Vezi mai jos toate detaliile..
Cele mai profitabile afaceri în 2024. Zece oportunități de succes pe care tinerii antreprenori nu trebuie să le rateze

Cele mai profitabile afaceri în 2024.

Citește și Este oficial! Guvernul a luat decizia privind salariile a milioane de români. Câți bani vor lua în plus angajații cu salariu minim

Dacă te gândești să îți lansezi propria afacere în 2024, trebuie să știi și ce afaceri sunt potrivite pentru anul viitor.

Tinerii antreprenori vor să își deschidă noi uși care să îi plaseze într-o situație financiară bună și de succes. Iată 10 de idei de afaceri, care cu siguranță te-ar putea ajuta!

Zece idei de afaceri care te-ar putea ajuta

1. Creați conținut sau activități educaționale

Părinții caută mereu instrumente și activități pentru a-i ține pe cei mici concentrați pe lucruri interesante. Ghidurile de activități sunt o idee bună!

2. Oferă team-building virtual

Companiile au nevoie de noi modalități de a ridica moralul și de a construi camaraderie între echipele îndepărtate și hibride. Așa că, dacă te consideri potrivit, ai putea, de exemplu, să fii generatorul unei echipe virtuale, în care orice angajat din orice domeniu ar putea să fie norocos dacă ai oferi sfaturi în materie de lucru în echipă.

3. Începeți o afacere pe piața restaurantelor/a mâncărurilor

De exemplu, piața mâncărurilor este de așteptat să crească cu 14,2% anual între 2023 și 2030, conform analizei de piață realizată de Grand View Research. Chiar și în România, oamenii au început să aibă pretenții când vine vorba de mâncare. La mare căutare sunt produsele vegane, dar și dulciurile raw-vegane, pe care de cele mai multe ori le poți comanda online.

4. Găsește o soluție pentru deșeurile alimentare/resturile de mâncare

Crearea unui startup axat pe reducerea risipei alimentare nu numai că îți poate oferi sume de bani bunicele, ci și poate să schimbe în mod pozitiv sistemul alimentar și să ajute la economisirea banilor magazinelor alimentare și a restaurantelor.

5. Valorificați alimentele pe bază de plante

Crearea unui supermarket vegan sau realizarea de versiuni fără carne ale alimentelor tradiționale ar putea fi biletul către succes pentru antreprenorii aspiranți, conform Nerdwallet.

6. Începeți o afacere de dropshipping

Modelul de afaceri de comerț electronic al dropshipping-ului este foarte atractiv, iar asta pentru că nu necesită să achiziționați inventarul în avans.

Vânzarea de produse de ultimă generație cu costuri de transport reduse ar putea deveni rapid profitabilă dacă faceți o cercetare amănunțită a concurenței.

7. Vindeți îmbrăcăminte personalizată

Vânzarea de îmbrăcăminte personalizată sau oferirea unui serviciu de croitorie ar putea fi o idee genială de startup câștigătoare. Industria de îmbrăcăminte personalizată câștigă popularitate și oferă loc pentru creșterea pe termen lung. Totul depinde de imaginație!

8. Creați o aplicație centrată pe aeroport

Crearea unei aplicații all-in-one care le permite călătorilor să navigheze pe aeroporturi necunoscute cu informații în timp real este o idee de pornire relativ neexploatată. Chiar dacă există multe aplicații de călătorie, o aplicație care arată facilitățile, timpii de așteptare a liniilor TSA, opțiunile de transport la sol și hărțile aeroporturilor ar putea fi pe placul pasagerilor.

9. Deveniți un organizator de nunți

Planificarea unei nunți este stresantă pentru mirese, mai ales. Planificarea unei nunți de la distanță ar putea strica nervii oricărui cuplu. Acest lucru creează o nișă pentru un planificator de nunți la destinație care poate oferi sfaturi cu privire la selecția locației și a furnizorilor, precum și poate gestiona logistica nunții și călătoriilor pentru petrecerea de mireasă și invitați. Dacă vă place să explorați și să descoperiți frumosul, meseria este una ideală!

10. Deveniți ghid local

Te-ar putea interesa și Bani mai mulți pentru antreprenori. Guvernul a suplimentat bugetul pentru includerea a încă 2.000 de firme într-o schemă de ajutor

Chiar dacă nu vă considerați un expert local, crearea de ghizi locali vă poate familiariza cu împrejurimile dvs. și vă poate ajuta pe turiști să se bucure de experiențe necunoscute în zona în care locuiți. Creați ghiduri tematice, evidențiați atracții și colaborați cu companiile locale pentru oportunități de publicitate.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult