- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

CFR ușurează și mai mult viața călătorilor! Biletele de tren se pot achiziționa online printr-o aplicație mobilă

16 Sep, 15:17 • Constantin Cristina
Vești bune pentru românii care circulă cu trenul! Biletele pot fi cumpărate printr-o nouă aplicație mobilă.
CFR ușurează și mai mult viața călătorilor! Biletele de tren se pot achiziționa online printr-o aplicație mobilă

Românii care circulă cu trenul trebuie să știe această modificare. CFR Călători lansează o aplicație mobilă, unde oamenii își pot cumpăra biletele de tren online fără a mai fi nevoie să printeze documentul, a informat spynews.ro.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Studenții scandalizați cu privire la biletele de tren. Ce se va întâmpla cu reducerea de 90%

CFR ușurează și mai mult viața călătorilor! Biletele de tren se pot achiziționa online printr-o aplicație mobilă

Așadar, călătorii își vor putea achiziționa biletele online simplu și rapid prin intermediul noii aplicații, 24pay.

„Pentru achiziția unui bilet de tren, utilizatorul accesează meniul aplicației, secțiunea „Transport – Tren CFR Călători” și selectează informațiile pentru călătoria sa: stația de plecare, cea de sosire și data plecării. Pentru a finaliza achiziţia, utilizatorul trebuie să aleagă una dintre opțiunile de tren oferite, clasa/tipul de vagon, numărul călătorilor, locurile dorite şi să adauge adresa de e-mail, unde va primi biletele în format electronic. În pasul final, utilizatorul va confirma suma totală, va efectua plata direct din aplicaţie și va primi biletele de tren la adresa de e-mail furnizată”, transmit reprezentanții CFR Călători.

Bilete de tren
Bilete de tren

Potrivit informațiilor, acest serviciu este disponibil pentru toate rutele operate de CFR Călători și se adresează tuturor persoanelor care călătoresc cu trenul, inclusiv unor beneficiari de facilități (pe baza unui ID) sau de reduceri (de exemplu, pentru posesorii de carduri TrenPlus).

„Cerințele pasagerilor ne impulsionează să ne adaptăm constant noilor tendințe digitale. Prin acest parteneriat cu 24pay, ne dorim să extindem canalele de distribuție online a biletelor de tren CFR Călători.

Astfel, persoanele care doresc să cumpere bilete de tren online, vor avea la dispoziție, pe lângă aplicația CFR Călători bilete online, și aplicația 24pay. În acest fel, cumpărarea online a biletelor de tren CFR Călători devine un proces accesibil și utilizatorilor acestei aplicații și ne aduce mai aproape de nevoile călătorilor noștri”, a declarat Traian Preoteasa, Directorul General al CFR Călători.

Alte articole: Scumpiri alarmante la biletele de avion în minivacanța de Sfânta Maria. Cele mai aglomerate aeroporturi