- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Chirie de 470 de euro pentru o garsonieră din Cluj-Napoca. ”Ați greșit țara cu prețul ăsta”

27 Mar, 18:24 • Cornel Ghimeșan
Din ce în ce mai mulți români au început să ofere spre închiriere sau vânzare locuințe la prețuri tot mai mari! Piața imobiliară din Cluj este o adevărat enigmă pentru persoanele ce au nevoie să închirieze o garsonieră sau un apartament. O garsonieră din Cluj a ajuns să coste și 470 de euro.
Chirie de 470 de euro pentru o garsonieră din Cluj-Napoca. ”Ați greșit țara cu prețul ăsta”

Din ce în ce mai mulți români au început să ofere spre închiriere sau vânzare locuințe la prețuri tot mai mari! Piața imobiliară din Cluj este o adevărat enigmă pentru persoanele ce au nevoie să închirieze o garsonieră sau un apartament.

Citește și O garsonieră se vinde într-un oraș din România cu doar 4.000 de euro

O garsonieră din Cluj a ajuns să coste și 470 de euro.

O garsonieră din Cluj-Napoca a stârnit controverse în mediul online din cauza prețului prea ridicat.

Imaginile postate de proprietar cu locuința au ajuns imediat în atenția internauților, încât oamenii s-au întrebat dacă este o glumă sau nu.

Cel mai probabil, proprietarul s-a gândit că ar fi cu adevărat o afacere dacă cineva chiar ar închiria locuința, potrivit ȘtirideCluj.ro.

Garsoniera este una mică și dacă te-ai fi gândit că poți să locuiești cu cineva, ei bine, spațiul nu este deloc suficient.

”Știați că nu locuim în Monaco?”

Locuința are 40 mp și se află în Mănăștur, zona Platinia, iar prețul acesteia este de 470 de euro, adică aproximativ 2.330 lei, care este și negociabil, spune proprietarul.

În anunț, este specificat faptul că are o terasă exterioară și este pet friendly. Persoanele care au văzut anunțul în mediul online au reacționat imediat.

Citește și Cum arată garsoniera care a șocat internetul. Anunțul de închiriere devenit viral

„Ați greșit țara cu prețul asta”, ,,Cu dormeza aia 470 euro?”, ,,40m² APROXIMATIV!!!! COSTĂ 470€ pe lună … Știați că nu locuim în Monaco? V-ați stricat la cap, și cei care au pus prețul și cel care va plăti absurditatea asta… Pentru că din nefericire, de fiecare data se găsește câte un prost, altfel n-ar exista prețurile astea”, ,,Acum m-am prins că la prețul acesta nu își închiriază cei cu salar minim. Deci practic piața e selectivă…”, „Nu poate sta oricine în Cluj, ce-i drept”, sunt doar câteva din comentariile românilor din mediul online.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult