Ciocolata cu vată de zahăr este noua senzație a Internetului. Pentru a o pregăti, ai nevoie de următoarele ingrediente:
Primul pas este să se topească ciocolata la bain-marie sau la microunde. Operațiunea se realizează în reprize de 15 secunde și este gata când devine complet lichidă. Adăugați untul și crema de cocos sau lapte condensat și amestecați foarte bine, până când va deveni o compoziție lucioasă și foarte fină. Tapetați o tavă cu hârtie de copt sau luați o formă mică cu silicon și turnați un strat subțire de ciocolată topită.
:format(webp):quality(100)/https://www.dailybusiness.ro/wp-content/uploads/2025/05/videoframe_1719-576x1024.png)
Lăsați zece minute să se întărească puțin și la mijloc așezați vată de zahăr. E important să acopere 1/3 din suprafață. La fine turnați restul de ciocolată topită peste vata de zahăr și decorați cu fistic, petale de trandafir și nucă de cocos. Produsul se introduce la frigider pentru câteva ore. Scoateți din formă, tăiați și vă veți delecta cu cea mai incredibilă ciocolată.