- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Coca-Cola lansează primul smartphone marcă proprie în colaborare cu Realme, în primăvara lui 2023

02 Feb, 13:41 • Bocioacă Bianca
Coca-Cola e gata să lanseze primul smartphone, în parteneriat cu producătorul Realme, în primăvara acestui an. Nu este prima companie de acest fel care lansează un telefon mobil.
Coca-Cola lansează primul smartphone marcă proprie în colaborare cu Realme, în primăvara lui 2023

Telefonul va fi un Realme 10 4G și va fi branduit de compania Coca-Cola. Prețul obișnuit al unui Realme 10 4G pornește de la 170 de euro, însă cel lansat de Cola va fi puțin mai scump datorită unor aspecte legate de design.

Lansarea va avea loc pe 10 februarie, iar numele oficial al smartphone-ului este realme 10 Pro Coca-Cola Edition. Acesta va avea spatele colorat în celebra nuanță de roșu și va avea logo-ul companiei de culoare albă.

Din punct de vedere al dotărilor, cel mai probabil vor fi aceleași ca pe realme 10 Pro original, adică un procesor Snapdragon 695, un ecran FHD+ de 6.75 inci de 120 Hz, 6 sau 8 GB RAM, 128 GB stocare și o cameră foto de 108 mpx.

Citește și: Veste proastă pentru utilizatorii Netflix care își împart contul cu alte persoane! Vor plăti o taxă suplimentară

Smartphone Coca-Cola
Smartphone Cola

Coca-Cola lansează primul telefon marcă proprie

„În urmă cu câteva zile, am văzut redarea unui smartphone marca Coca-Cola, dar nu a existat nici o confirmare despre producătorul său, deoarece telefonul nu avea sigla nici unui brand de smartphone.Cu toate acestea, având în vedere asemănarea cu Realme 10/10 Pro, era rezonabil să ne așteptăm ca telefonul Cola să fie o ediție specială a unuia dintre aceste smartphone-uri Realme.Și asta se va întâmpla probabil, deoarece Realme a postat astăzi un scurt clip pe Twitter care sugerează colaborarea sa cu Coca-Cola”, 

transmite gsmarena.com.

În trecut, și branduri precum Pepsi și KFC au lansat telefoane mobile asociate brandului propriu.

Citește și: Tesla lui Elon Musk, vânată de Google. Compania este în proces într-un moment de colaps financiar