- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum au reacționat doi turiști spanioli când au văzut Transfăgărășanul! Unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume este în România: „Această excursie ne-a schimbat viața”

30 Dec, 19:30 • Cornel Ghimeșan
România se află printre cele mai frumoase destinații din lume. Doi turiști care au explorat țara noastră au împărtășit impresiile lor despre aventura trăită, concentrându-se în mod special pe celebrele meleaguri ale Transfăgărășanului.
Cum au reacționat doi turiști spanioli când au văzut Transfăgărășanul! Unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume este în România: „Această excursie ne-a schimbat viața”

România se numără printre destinațiile cele mai frumoase de pe glob, iar această afirmație nu provine de la noi, ci de la străini. Doi vizitatori care au descoperit țara noastră au împărtășit impresiile lor despre aventura trăită în special pe celebrele meleaguri ale Transfăgărășanului. Descoperă care aspect i-a captivat cel mai mult și ce detaliu extraordinar i-a uimit pe acești călători internaționali.

Citește și:1 din 5 pensionari trăiește din pensia minimă în România. INS anunță la cât a ajuns pensia minimă în trimestrul 3

Fiecare curbură a Transfăgărășanului dezvăluie călătorii unice și memorabile. Fiecare oprire oferă o perspectivă proaspătă asupra frumuseții naturale și culturale a României. Așadar, începe o călătorie pe această șosea pitorească și explorează minunile ascunse ale Munților Carpați.

Un cuplu din Spania a avut privilegiul de a trece prin această experiență, afirmând că această excursie le-a schimbat viața definitiv. S-au delectat cu peisajele montane și au imortalizat fiecare moment care i-a impresionat în această călătorie magică.

„Am intrat pe Transfăgărășan, cel mai frumos drum din lume, dar și unul dintre cele mai periculoase, deoarece este o zonă locuită de o mulțime de animale sălbatice, în special urși.

Dar pentru noi ne-a oferit câteva momente magice, am avut norocul să ne bucurăm de o vulpe și de trei urși impresionanți în habitatul lor natural, în libertate, pierduți în mijlocul muntelui. Încă o dată, realitatea ne-a depășit visele. Această excursie ne-a schimbat viața pentru totdeauna”, au spus cei doi turiști încă de la început.

Frumusețea uimitoare a Transfăgărășanului, inclus în rândul celor mai spectaculoase drumuri de munte din întreaga lume, a atras atenția celor doi călători. Aceștia au demonstrat o admirabilă atenție și respect față de regulile stabilite de autorități, cu atât mai mult cu cât zona este locuită de diverse specii de animale sălbatice, în special urși.

@clixe_enruta Nos adentramos en la Transfăgărășan la carretera más bonita del mundo y también una de las más peligrosas, por ser una zona donde habita mucha vida salvaje especialmente mente osos. Pero a nosotros nos ha regalado unos momentos mágicos hemos tenido la suerte de disfrutar de un pequeño zorro y 3 impresionantes osos en su habita natural, en libertad, perdidos en medio de la montaña. Nuevamente la realidad supera lo soñado. Este viaje nos está cambiando la vida para siempre ❤️ . #transfăgărășan #rumania🇷🇴 #roadtripeurope #miedo😱😱😱 #miedoenlacarretera #animalessalvajes #osossalvajes #viviendoenfurgo #vidacamper #vivirenfurgoneta #vidanomada #vanlife #clixeenruta ♬ Nature (Relaxing Piano) – Aldy Fajr

În timp ce străbăteau acest drum, cei doi au transmis în timp real reacțiile lor autentice și uimitoare în fața unei întâlniri neașteptate cu o vulpe sălbatică și, ulterior, cu trei urși. Entuziasmul lor a fost cu adevărat impresionant, iar această experiență cu animalele sălbatice s-a transformat într-un moment cu totul special și memorabil.

Fiecare înregistrare publicată online a evidențiat intensitatea emoțiilor pe care le-au trăit în timpul acestei călătorii pe meleagurile românești.

„Uite ce e acolo? O vulpiță sălbatică! Dar nu e singurul lucru care ne așteaptă. Uite! Sunt 2, sunt 2, oh nu sunt 3! Vine spre noi, vine spre noi! John e aici, John nu mișca! Sunt foarte emoționată, ce nebunie, da, au fost 3 urși. Și da, a fost incredibil. Urmăriți-ne pentru a continua să călătoriți cu noi”, a mărturisit turista într-un clip postat pe Tik Tok.

@clixe_enruta Respuesta a @Gisela López Ordóñez muchísimas gracias destino y muchísimas gracias a todos por acompañarnos. Seguimos en un sueño, no nos terminamos de creer lo que vivimos ayer… las imágenes superan lo que nunca podríamos haber llegado a imaginar. Vivir viajando nos ha cambiado la vida para siempre ❤️ . #t#transfăgărășanr#rumania🇷🇴r#roadtripeuropem#miedo😱😱😱m#miedoenlacarreteraa#animalessalvajeso#osossalvajesv#viviendoenfurgov#vidacamperv#vivirenfurgonetav#vidanomadav#vanlife ♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) – Instrumental – Lesfm & Olexy

Oricât de mult i-a luat valul și mari au fost tentațiile, nu au uitat nicio clipă de reguli. Tinerii au fost foarte atenți la animale și i-au sfătuit pe toți care vor ajunge aici să fie atenți la condițiile de care trebuie să țină cont.

Aceștia au ținut să precizeze și că hrănirea urșilor este interzisă și periculoasă, una dintre cele mai importante reguli. Cei doi spanioli au explicat și că Transfăgărășanul poate deveni aglomerat vara, dar acum a fost o atmosferă relaxantă, de care s-au bucurat din plin.

Citește și: Salariul din România plătit cu 2000 de euro, tichete de masă, prime de sărbători și posibilitatea de a lucra hibrid

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult