- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum s-a răzbunat un cuplu pe o gazdă Airbnb pentru că nu a putut să anuleze rezervarea. Proprietarul s-a trezit cu o factură exorbitantă

20 Apr, 15:06 • Constantin Cristina
Un cuplu s-a răzbunat pe gazda Airbnb, pentru că nu i-a permis anularea rezervării, așadar, cei doi parteneri i-au făcut pagube proprietarului în valoare de 1.570 de dolari.
Cum s-a răzbunat un cuplu pe o gazdă Airbnb pentru că nu a putut să anuleze rezervarea. Proprietarul s-a trezit cu o factură exorbitantă

Un cuplu a reușit să se răzbune pe proprietarul unde și-au făcut rezervarea, Airbnb, pentru că nu a vrut să anuleze rezervarea după ce o plătise, a informat The Independent.

Cei doi parteneri au călătorit din China în Coreea de Sud, pentru vacanță de 25 de zile, așadar cei doi și-au făcut o rezervare la o vilă din Seul. După ce au plătit integral sejurul, și-au dat seama că vila se afla, de fapt, într-o suburbie exterioară a capitalei și nu în centrul orașului, așa cum voiau ei.

Vezi și: Turiştii nerezidenţi au cheltuit 4,28 miliarde de lei în unitățile de cazare din România. Datele analizate de INS

Cum s-a răzbunat un cuplu pe o gazdă Airbnb pentru că nu a putut să anuleze rezervarea

De îndată ce au realizat, au sunat la proprietar pentru a anula rezervarea, deoarece nu era locul pe care și-l doreau, însă nu s-a putut. Așadar, cei doi au ales să-și facă singuri dreptate.

Ajunși la destinație în Seul, cuplul nu a stat la cazare, ci s-a plimbat prin Coreea de Sud și au trecut doar de cinci ori în cele 25 la vilă, de fiecare dată nu mai mult de cinci minute petrecute.

Un cuplu s-a răzbunat într-o vacanță pe Airbnb
Un cuplu s-a răzbunat într-o vacanță pe Airbnb

Pentru a-și pune în practică planul de răzbunare, cei doi au sunat la recepție pentru a întrebat dacă în vilă există camere de luat vederi. După ce au aflat că nu există, au intrat și au pornit cât mai multe robinete, lumini și aparate electronice.

Tocmai pentru a fi ca o pedeapsă că nu au fost de acord să anuleze rezervarea, au lăsat lumina, robinetele și alte aparate pornite timp de 25 de zile.

Gazda a sesizat consumul uriaș abia după cei doi au plecat, în momentul în care compania de gaze au sunat la Airbnb și i-a semnalat o creștere uriașă, bănuind că ar fi vina unei scurgeri.

Proprietarul s-a dus să verifice camera unde au fost cazați cei doi turiști și au găsit ferestrele deschise și gazul pornit. Acesta a primit o factură de 116 dolari pentru apă și electricitate, o factură de 730 de dolari pentru gaz și 728 de dolari pentru „cheltuieli diverse”. Pe perioada închirierii către cei doi s-au consumat mai mult de 120.000 de litri de apă.

Potrivit unui reportaj SBS, serviciile pentru clienți Airbnb au declarat că „nu pot face o excepție și nu pot ajuta cu despăgubiri”.

Alte articole: Hotelierii fac o mișcare importantă. În pachetul de cazare includ prețul biletelor pentru cursele aeriene către Constanța