- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hotelierii fac o mișcare importantă. În pachetul de cazare includ prețul biletelor pentru cursele aeriene către Constanța

01 Mar, 13:55 • Lupu Alexandra
Hotelierii pun la dispoziția turiștilor pachete de cazare în care prețul biletelor pentru cursele aeriene către Constanța sunt incluse. Iată care este explicația.
Hotelierii fac o mișcare importantă. În pachetul de cazare includ prețul biletelor pentru cursele aeriene către Constanța

Hotelierii nu stau degeaba! Aceștia introduc în pachetele de cazare prețurile aferente pentru biletele curselor aeriene până la Constanța, tocmai din încercarea de a-i convinge pe români să revină pe litoral, susține m.stiridiaspora.ro.

Hotelierii încearcă să aducă românii înapoi pe litoral

Patronii de pe litoral încearcă o nouă strategie. Aceștia includ prețurile aferente curselor aeriene până la Constanța în pachetul de cazare, în așa fel încât oamenii să fie tentați să se întoarcă pe litoralul românesc. Planul este pus în aplicare începând cu acest an, astfel, sunt anunțate 4 trasee interne spre Constanța.

În acest sezon, prețurile pentru biletele de avion sunt incluse în oferta de cazare. Turiștii români interesați pot merge de la Suceava, Oradea, Cluj și Timișoara direct în Constanța. Aeroportul din oraș este în curs de modernizare, prin fondurile europene. Compania aeriană responsabilă de operarea zborurilor a stabilit același tarif pentru toate destinațiile menționate, astfel, un bilet dus-întors de la Cluj și până la Constanța valorează la ora actuală 132 euro.

Citește și: Cât tupeu! Patronii de hoteluri de pe litoral cer guvernului amânarea începerii anului școlar cu mai bine de o săptămână! Propunerea halucinantă este unică în lumea civilizată!

Zborurile care vor avea loc între 22 iunie și 17 septembrie sunt următoarele: Constanța-Suceava, Constanța-Timișoara, Constanța-Cluj, Constanța-Oradea, toate incluzând și returul. Acestea se vor desfășura cu una sau două frecvențe, în timpul săptămânii sau în weekend. Așadar, în perioada menționată, cursele vor avea loc săptămânal.

Hotelierii menționează că turiștii familiști care vin stau, în medie, cel puțin 4 nopți pe litoralul românesc. Directorul companiei aeriene, Tudor Constantinescu, care se ocupă de gestionarea zborurilor, a afirmat că, în cazul în care solicitările sunt mai mari pentru aceste pachete decât cele estimate inițial, numărul de frecvențe va crește.

„Dacă vor fi mai mulți pasageri decât estimăm sau am estimat în momentul stabilirii orarului, cu siguranță vom crește numărul de frecvențe și ne uităm și spre diversificarea destinațiilor deservite”, precizează Constantinescu.

hotelieri
hotelieri

De asemenea, managerul unei agenții de turism, Raluca Ticu, a menționat că a început să promoveze aceste zboruri și tarifele incluse. Strategia are rolul de a atrage turiștii români înapoi pe litoral.

„Noi am început deja promovarea acestor zboruri, avem tarife, noi considerăm că sunt bune, acestea pornesc undeva de la 2700 de lei pentru un hotel de trei stele cazare pentru doua persoane, cu biletele de avion incluse și bagajul de cală, plus transferul de la și către aeroport”, spune Raluca Ticu.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: S-a dat drumul la rezervări pentru sezonul estival 2023! Agențiile oferă reduceri de până la 50% pentru vacanțele de pe litoralul românesc