- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Dacă ai bancnota aceasta poți să te îmbogățești în doar câteva clipe! Iată cu ce preț poți să o scoți la vânzare

09 May, 22:37 • Cornel Ghimeșan
Nu mai este un secret că dacă ai acasă anumite obiecte vechi, se pot îmbogăți foarte ușor, dat fiind că acum acestea valorează o avere. Dacă ai această bancnotă la tine acasă, ar fi bine să o scoți la vânzare.
Dacă ai bancnota aceasta poți să te îmbogățești în doar câteva clipe! Iată cu ce preț poți să o scoți la vânzare

Colecționarii sunt dispuși să dea sume impresionante de bani pentru anumite obiecte vechi care pot fi găsite pe internet. De exemplu, Cei care sunt pasionați de monede sau bancnote rare sunt dispuși să plătească bani frumoși pentru a-și completa colecția.

Alte articole: Consiliul Concurenţei anunţă că laptele s-a ieftinit în medie cu 20%. Negocierile contractelor între retaileri și procesatori s-au finalizat

O astfel de bancnotă, pe care colecționarii o vânează, este celebra bancnotă de 100 de lei, pe care apare chipul lui Nicolae Bălcescu. Dacă deți așa ceva în anul 2023, trebuie să știi că te poți îmbogăți foarte ușor. Iată care este suma pe care ai putea să o încasezi, dacă te afli în posesia unei astfel de bancnote.

Pe site-ul OLX apar din ce în ce mai frecvent astfel de anunțuri. În goana după bani, oamenii scotocesc după obiecte pe care le pot vinde. Aceștia profită de pasiunea nemărginită a colecționarilor, care stau mereu la pândă după astfel de comori. Odată cu trecerea timpului, astfel de obiecte devin cât se poate de valoroase.

Cu cât se vinde bancnota de 100 de lei

Tocmai pentru că există o cerere atât de ridicată, cei care se află în posesia unor astfel de bancnote și monede, ridică prețurile de la o zi la alta. De exemplu, într-un anunț de pe site-ul menționat, un vânzător anunța că are de vânzare o bancnotă care datează din anul 1966 și care are printat pe ea chipul lui Nicolae Bălcescu. Este vorba despre o bancnotă de 100 de lei. Pentru aceasta, vânzătorul cere, nu mai puțin de, 2.500 de lei. Acesta a maenționat faptul că nu este dispus să accepte schimburi. Mai mult, acesta a spus că acceptă doar livrarea personală în două cartiere din Capitală.

Cu cât se vinde bancnota de 100 de lei

„Nu accept schimb, livrare personală în Militari sau Piața Unirii”,a mai scris cel care a pus anunțul.

Citește și: Familia cu 1.000 de lei buget pentru o vacanță, luată în râs de internauți „Ce vrăjeală intelectuală. Nu puneți botul. E lumea plină de impostori și farsori”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult