- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Părinții Danei Budeanu, „victime” ale facturilor din România. Vedeta a luat o decizie pe care toți românii ar trebui să o ia

14 Sep, 06:56 • Bumbeneci Diana
Părinții Danei Budeanu, „victime” ale facturilor din România. Vedeta a luat o decizie pe care toți românii ar trebui să o ia

Părinții Danei Budeanu au fost și ei victimele facturilor nejustificate. Aceștia au primit două facturi enorme și nejustificate la curentul electric. Vedeta a făcut plângere la ANPC și nu se va lăsa până când nu va face dreptate.

Dana Budeanu, enervată la culme de facturile enorme primite de părinții săi

Dana Budeanu și-a ieșit din minți în momentul în care a văzut două facturi ale părinților săi. Cei care i-au dat viață vedetei au primit două facturi uriașe la curentul electric, una de 3100 de lei și alta de 3400 de lei. Pentru a rezolva problema, designerul a depus mai multe plângeri la ANPC, dar și la furnizorul de energie electrică.

Vedeta susține că oamenii de rând care plătesc aceste facturi imense ca „băieții deștepți” din țara noastră să poată trăi liniștiți, fără facturi imense și plăți greu de făcut.

Dana Budeanu
Dana Budeanu

Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. Sunt 40 de traderi din ăștia de energie, pe lângă aștia mai sunt furnizorii. Noi plătim aceste facturi ca acești băieței să trăiască bine. Băiețeii aștia și toți cei care au facilitat această liberalizare a pieței, adică PNL”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate, la România TV.

Citește și:

Înălțarea Sfintei Cruci 2022. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri

Designerul a mai explicat că ambele două facturi pe care părinții săi le-a primit nu sunt justificate, deoarece părinții săi nu au aparate de aer condiționat. Mai mult, luni la rând, părinții săi au primit facturi relativ normale, iar acum, sumele exorbitante nu pot fi justificate la consum.

Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi. Suntem într-o reglare de conturi cu Enel-ul, adică eu sunt. Am făcut reclamații la ANPC, am sunat și la Enel”, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu este extrem de revoltată pe situația actuală, deoarece se pune în pielea tuturor românilor care nu se pot descurca în astfel de probleme. Cu toate acestea însă, vedeta este convinsă că țara noastră are de toate și la ora actuală nu este nicio directivă care să limiteze consumul de energie.

Eu nu am nimic cu nimeni. Eu nu am nimic nici cu Enel-ul. Chestia asta este pornită de o semnătură, dată de cineva care a semnat această crimă la adresa românilor. Nu există nicio mare filozofie, noi avem de toate și unii s-au gândit să vândă acest de toate de 10 ori mai scump. Nu există nico directivă europeană, astea sunt niște aberații. Europa dacă ne spune mâine să economisim ăia 15%, noi putem să economisim 15%. Noi dăm pe dinafară de curent”, a încheiat Dana Budeanu.

Te-ar mai putea interesa și:

Marcel Ciolacu, despre criza din România! „Nu pot să le cer românilor să stingă becuri! O mărire a pensiilor sub 10% e inumană!”

Ajutor de încălzire 2022. Iată documentele necesare și modelul de cerere

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult