- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

De la o idee „proastă”, la o afacere profitabilă! O tânără de 24 de ani a ajuns milionară când se aștepta mai puțin. Care a fost secretul

09 Mar, 21:15 • Fundeanu Madalina
Jen Hernandez a ajuns milionară la vârsta de 24 de ani. Afacerea ei a pornit de la o „idee proastă”, care s-a transformat într-un business de succes!
De la o idee „proastă”, la o afacere profitabilă! O tânără de 24 de ani a ajuns milionară când se aștepta mai puțin. Care a fost secretul

O tânără a reușit să ajungă milionară la doar 24 de ani. Femeia a dat lovitura cu o afacere care a pornit de la o idee „proastă”, conform Cancan.ro. Toată lumea i-a spus că nu va reuși și, totuși, a dat lovitura!

Jen Hernandez a ajuns milionară la vârsta de 24 de ani. Afacerea ei a pornit de la o „idee proastă”

Jen Hernandez are doar 24 de ani și a reușit să ajungă milionară. Este căsătorită și este mama a 3 copii. Aceasta a dat lovitura cu o afacere care mulți au catalogat-o drept neprofitabilă. Acum, tânăra a ajuns să le dea altor oameni sfaturi despre cum să facă bani.

Tânăra în vârstă de 24 de ani a ajuns la performanța de a câștiga zilnic peste 1.000 de dolari, notează The Sun. Antreprenoarea nu și-a terminat studiile, dar a ajuns să lucreze doar câteva ore pe zi. Chiar dacă mai multe persoane i-au spus că nu va avea succes, tânăra predă acum cursuri despre cum să faci bani cu ușurință.

Secretele din spatele succesului lui Jen

Ea declară că parcursul către succes a fost presărat cu obstacole, mai ales că mulți i-au spus, de-a lungul timpului, că ideea ei era „proastă”. Cu toate acestea, Jen a continuat și acum se bucură de un profit lunar de 392.000 de lire sterline.

Tânăra femeie de afaceri deține o firmă de curățenie – Tropical Cleaning. Aceasta susține că toți banii obținuți din profit i-a reinvestit în închirieri pe platforma Airbnb. Jen și-a dezvăluit secretele din spatele câștigurilor într-o serie de videoclipuri postate pe TikTok.

Citește și: Cristi Borcea renunță la afacerea sa de pe litoral. Câte milioane de euro trebuie să scoți din buzunar pentru a-i prelua în 2024 hotelul de lux

afacere Jen Hernandez
afacere Jen Hernandez

„Sunt o milionară de 24 de ani, care a început acea afacere «proastă» cu care l-am pensionat pe soțul meu. Curăț cinci birouri zilnic și taxez 250 USD per birou. Asta se ridică la 1.250 de dolari pe zi. Angajez pe cineva să facă curățenia, opt ore pe zi, și plătesc acea persoană pe oră. Găsiți mai multe locuri de curățat și angajați mai multe persoane”, a povestit tânăra într-un clip postat pe TikTok, care are descrierea „Lucrează mai inteligent, nu mai greu”.

Jen, care a devenit mamă la 19 ani, a explicat că nu a cheltuit banii câștigați din afacerea ei pe „mașini scumpe”, ci i-a reinvestit. Ea crede că va avea timp să se relaxeze și să călătorească în lume la vârsta de 30 de ani. Femeia de afaceri a povestit despre cum trăia de la o zi la alta înainte să atingă succesul. Atunci când a început afacerea de curățenie, spune că era într-o situație financiară precară și stătea acasă cu primul ei copil.

„Știam că oamenii de succes nu se trezesc pur și simplu cu acest statut. (…) În prima mea săptămână de la începerea afacerii mele de curățenie, am reușit să aduc acasă 3.000 de dolari și vă amintesc, soțul meu câștiga doar 500 dolari pe săptămână. Așadar, pentru noi lucrul acesta a fost uimitor”, a mai povestit Jen.

Vezi mai multe știri: Tragedia bărbatului din Ploiești care a cheltuit 135.000 de euro pe 3 apartamente și n-a ajuns să locuiască în niciunul. A suferit un șoc când a văzut locuințele!