- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Destinațiile turistice care te vor face celebru pe Instagram, în 2024. Vacanța care îți aduce cele mai multe like-uri

27 Apr, 09:07 • Bocioacă Bianca
Iată care este topul celor mai „instagramabile” destinații turistice din lume în 2024, potrivit contului de Instagram Big 7 Travel, cunoscut pentru specializarea sa în turism.
Destinațiile turistice care te vor face celebru pe Instagram, în 2024. Vacanța care îți aduce cele mai multe like-uri

Analizând numărul de hashtag-uri și vizualizări de pe TikTok și Instagram pentru fiecare loc, acest top este rezultatul opiniilor exprimate de 1,5 milioane de utilizatori ai rețelelor sociale.

Citește și: Topul destinațiilor turistice de Paște. Față de 2023, prețurile au crescut cu 15%

Top destinații de postat pe Instagram

Londra –

Londra ocupă primul loc în clasament, fiind considerat unul dintre cele mai atrăgătoare orașe pe rețelele sociale.

Paris – Capitala Franței se menține pe poziția a doua, cu un număr uriaș de hashtag-uri și vizualizări TikTok.

New York – Se află pe locul trei, urmat de Turcia (Istanbul) și Nepal.

Bali – Nu putea lipsi din acest top Instagram, fiind o destinație de vis pentru mulți turiști. Insula se află pe locul șase și impresionează prin peisajele sale incredibile, resorturile de lux și plajele exotice.

Pe locul șase se află Chicago, iar Sri Lanka se remarcă prin ruinele sale budiste, safari-uri și templele superbe de care te poți bucura dacă te încumeți să mergi până aici.

Pe locurile nouă și zece, pe Instagram, se află Sydney și Singapore, două destinații care atrag în continuare atenția iubitorilor de călătorii din întreaga lume.

Citește și: Orașul din România care ar putea intra în topul celor mai căutate destinații. „Hai să-l punem pe harta turistică globală”

Astfel, dacă îți dorești să explorezi destinații de neuitat și să surprinzi momente memorabile pentru contul tău de Instagram, aceste orașe ar putea fi pe lista ta. Nu uita să folosești hashtag-urile potrivite și să îți împărtășești experiențele pentru a inspira și alți călători pasionați de explorare și aventură, mai ales că îți poți crește reach-ul de pe rețelele sociale, scrie playtech.ro.