- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

El este bărbatul care a făcut 900.000 de dolari doar din cerșetorie! În cât timp a reușit acesta să facă întreaga avere

29 Oct, 22:34 • Fundeanu Madalina
Bharat Jain este cel mai bogat cerșetor din lume. A strâns o avere impresionantă de aproape 900.000 de dolari doar din cerșetorie!
El este bărbatul care a făcut 900.000 de dolari doar din cerșetorie! În cât timp a reușit acesta să facă întreaga avere

De curând a ieșit la iveală povestea lui Bharat Jain, care este cunoscut ca fiind poate cel mai bogat cerșetor din lume. Bărbatul din Mumbai, India a reușit să-și facă o mică avere prin activitatea sa și, mai nou, a devenit și „celebru”. Cu un scenariu parcă scos din „Filantropica”, dar și cu 10-12 ore petrecute pe străzi, a dat marea lovitură, conform Cancan.ro. Povesta sa a impresionat miliarde de oameni și a făcut înconjurul lumii în foarte puțin timp.

Care este povestea fascinantă a celui mai bogat cerșetor din lume

Cerșetoria este o metodă la care apelează frecvent cetățenii care nu au posibilitatea unui trai decent, care nu au un venit ce poate să le acopere nici cele mai de mci nevoi și nici nu au altă șansă de a câștiga bani, în teorie. În realitate, însă, există și persoane capabile să muncească, dar care preferă să mimeze diferite probleme de sănătate pentru a obține venituri fără a depune un efort prea mare. Povestea celebrului indianu este greu de încadrat într-o categorie anume din cele două.

cel mai bogat cerșetor
cel mai bogat cerșetor

Te-ar putea interesa și: Destinul crud al lui Irinel Columbeanu: a rămas falit și a ajuns la azil. Afacerile l-au ruinat pe fostul milionar!

Bharat Jain s-a născut într-o familie extrem de săracă, care nu a avut posibilitatea de a merge la școală. Când a crescut, nu a știut ce să facă și singura variantă pe care a găsit-o a fost cerșetoria. De atunci, își face veacul în jurul gării Chhatrapati Shivaji Terminus și a terenului de sport Azad Maidan, care sunt considerate locații principale pentru cerșetorie.

În cadrul unui interviu pentru presa locală, Bharat Jain a povestit că a încasat aproape 900.000 de dolari prin cerșetorie! În fiecare zi scoate câte 30 de dolari sau chiar 904 dolari pe lună. Din mila oamenilor, a reușit să strângă o sumă frumușică pentru a-și lua un apartament luxos, cu două dormitoare. Din cerșetor s-a transformat în proprietarul a două magazine pe care le închiriază. În fiecare lună, încasează din chirie încă 363 de dolari.

Indianul nu a renunțat la ocupația sa și continuă să cerșească, pentru că, spune el, are copii și dorește să le dea o educație bună, nu așa cum a avut el. A reușit, cu banii strânși, să-i trimită să învețe la mănăstire.

Vezi și: De necrezut! Gigi Becali „a spart banca”! Cu ce avere impresionantă s-a ales acesta fără să facă nimic!