- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Enel România oferă abonaţilor informaţii şi asistenţă online. Anunţ important pentru românii care vor să evite cozile de la ghişee

21 Oct, 19:43 • Russo George
Enel, companie energetică multinaţională şi un lider integrat pe pieţele globale de electricitate, gaze naturale şi energii din surse regenerabile, activează în peste 30 de ţări din lume, având o capacitate totală instalată de peste 88 GW.
Enel România oferă abonaţilor informaţii şi asistenţă online. Anunţ important pentru românii care vor să evite cozile de la ghişee

În România, Enel este unul dintre cei mai mari investitori privaţi în domeniul energetic, cu operaţiuni în sectorul distribuţiei şi furnizării de electricitate, precum şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile, din anul 2005.

Enel anunţă lansarea unei soluţii informatice care îi ajută pe abonaţi să obţină atât informaţii, cât şi asistenţă în diverse probleme pe care le întâpină, ori din punct de vedere al serviciilor, ori, cazuri din ce în ce mai dese în ultima vreme, cu sumele facturate.

Platforma Enel pune la dispoziţia clienţilor informaţii şi răspunsuri la cele mai dese întrebări adresate companiei, într-un format uşor de navigat şi accesat, astfel încât să fie la îndemâna oricui.

Un comunicat Enel anunţă că informaţiile sunt disponibile atât pe site-ul companiei, cât şi prin aplicaţia MyEnel, disponibilă pe dispozitivele iOS şi Android, astfel încât să fie la îndemâna publicului larg.

„Suntem aici pentru tine, cu informațiile de care ai nevoie! Vrei să plătești factura online, să afli cum poți descărca aplicația MyEnel pe telefonul tău sau cum să transmiți indexul la energie electrică și gaze naturale? Accesează serviciile noastre digitale aici.

Dorești să afli informații specifice despre contractul tău de energie? Scrie-ne în mesageria privată a acestei pagini sau contactează-ne prin mijloacele menționate în pagina de contact de pe website. Ai întrebări despre măsurile de sprijin din domeniul energiei? Poți afla mai multe pe website.”, se arată în comunicatul Enel România.

Citeşte şi: Cât de scumpă a ajuns mâncarea pe aeroportul Otopeni! 216 lei pe 2 porții de cotlet de porc cu orez și salată de varză! Reacția unor turiste după ce au văzut bonul cu suma de plată

Grupul italian de utilităţi Enel a anunţat joi seara că a ajuns la un acord privind vânzarea a 50% din acţiunile diviziei sale de servicii de reţea Gridspertise către fondul de private equity CVC pentru aproximativ 300 de milioane de euro, informează Reuters.

Această tranzacţie, care evaluează întreaga divizie Gridspertise la 625 de milioane de euro, face parte dintr-o strategie mai amplă a Enel destinată atragerii de investiţii de la parteneri pentru a dezvolta în comun afaceri în domeniile energiilor regenerabile, electrificării şi serviciilor.

Gridspertise, divizie care a fost înfiinţată anul trecut, are drept domeniu de activitate transformarea digitală a reţelelor electrice şi îşi oferă serviciile distribuitorilor de electricitate din Italia şi de peste hotare.

Tranzacţia ar urma să se încheie până la finele acestui an, după care Enel şi CVC vor controla împreună Gridspertise.

Citeşte şi: Trucul care te scapă de consumul inutil de gaze. Cum pot fi evitate costurile uriașe cu încălzirea pe timpul iernii