- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Experiența neplăcută avută de un client într-un restaurant de Cluj-Napoca! Suma colosală pe care a trebuit să o dea după ce a comandat o pizza

31 Dec, 22:12 • Cornel Ghimeșan
Prețurile din Cluj-Napoca nu mai sunt un secret, însă din când în când pe rețelele de socializare mai apar postări cu privire la acest subict care reușesc să ne șocheze din nou. Iată ce a pățit un client, după ce a comandat o pizza.
Experiența neplăcută avută de un client într-un restaurant de Cluj-Napoca! Suma colosală pe care a trebuit să o dea după ce a comandat o pizza

În ultima perioadă, a ieșit la iveală povestea unui bărbat din Cluj-Napoca, care a avut parte de o experiență neplăcută la un restaurant din  oraș. Din această cauză a împărtășit în mod public experiența pe diverse platforme de socializare. Bărbatul a comandat  o pizza și câteva băuturi, iar când a venit nota de plata, bărbatul a avut un șoc.

Citeștie și: UE vrea ca toate capitalele să fie conectate cu trenuri de mare viteză. Adina Vălean: „Eu sper să existe un tren de mare viteză București-Cluj”

De asemenea, situația a fost complicață și de faptul că pe nota de plată figura și o sumă destul de mare pentru bacșiș, care fusese inclus fără acordul explicit al clientului. Mai precis, individul a comandat o varietate de produse, printre care: o pizza, un sos de usturoi, o bere, un vin fiert, o băutură cuba libre și un cocktail shirley temple, iar totalul acestor consumații a ajuns la 189,20 de lei. Cu toate acestea, pe lângă suma pentru produsele consumate, ospătarul a adăugat pe nota de plată și o sumă de 21,20 de lei pentru bacșiș, fără a solicita acordul clientului în prealabil.

Se pare că bărbatul a fost deranjat de faptul că această taxă adițională a fost inclusă pe nota de plată fără ca el să fie întrebat sau să-și exprime acordul. În cele din urmă, conform relatărilor acestuia, pare să fi existat o dispută cu privire la plata acestui bacșiș adăugat „cu forța”, și s-ar părea că suma respectivă nu a fost achitată

„Tips-ul adăugat fără să ne spună… pentru că nu i-am specificat atunci când am cerut nota cât tips vrem să lăsăm. Nu l-am plătit, ne-am plâns la chelner pentru că nu ne-o spus de tips.”, a spus clientul nemulțumit într-o postare pe Reddit.

„Cum ai bacșiș de 10% în valoare de 21,2 lei, iar tot bonul este de 189 de lei? / ”190 de lei? Nu mai face lumea paranghelie acasă? De banii ăia rupeam ficatul pe genunchi… Sau ok, bun înțeleg, dar măcar în scară sau în pădure… Nu mai e de mers în localuri de prin vara lui 2022”/ Tipsul ăla nu pare 10%. Sunt tare curios cum l-au calculat” / Niciodată când sunteți la Cluj să nu mai mergeți la Caro”

/” Te prinde o revoluție sau două până vine mâncarea acolo. Merg pe sistemul că se naște un fraier în fiecare zi” / ”Au băut ei și s-au îmbătat chelnerii” / ”În locul tău lăsam fix 168 de lei și lăsam mesaj cu pixul pe notă: am poza și mers la ANPC, nu am comandat tips”, sunt doar o parte din comentariile internauților.

Citește și: Notă de plată cu probleme în centru Clujului. Chelnerul şi-a trecut bacşiş pe notă fără să întrebe clientul şi a calculat şi greşit valoarea: „Ce nesimţită e HoReCa”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult