- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Fabrica de medalii a rămas fără bani. Federaţia de gimnastică, apel la donatori pentru 2 milioane de euro necesari pregătirii pentru JO 2024

05 Dec, 11:15 • Dobran Viorel
Echipa feminină de gimnastică artistică s-a calificat la Jocurile Olimpice, dar nu are bani pentru antrenamente şi a făcut apel la afaceriştii de succes ai României.
Fabrica de medalii a rămas fără bani. Federaţia de gimnastică, apel la donatori pentru 2 milioane de euro necesari pregătirii pentru JO 2024

Echipa de gimnastică artistică a României, care ne-a făcut mândri de-a lungul istoriei, s-a calificat la Jocurile Olimpice, dar nu are bani de pregătire. Apel la donatori

Naţionala de gimnastică artistică va merge, pentru prima dată în ultimii 12 ani, la Jocurile Olimpice de la Paris, însă Federaţia de Gimnastică face apel la donatori să ajute lotul: nu mai are bani pentru antrenamente, scrie romania.europalibera.org.

Astfel, Federația face un apel la donatori să contribuie cu bani. „După 12 ani, România revine în elita mondială!
Cea mai tânără echipă participantă la campionatele mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp a reușit performanța remarcabilă a calificării la Jocurile Olimpice Paris 2024! Alături de fete și de Andrei Muntean, vor continua drumul pentru calificarea olimpică individuală și alți componenți ai echipei de gimnastică artistică masculină !
Sportivii și antrenorii lor au dat dovadă de determinare, pasiune și dorință de autodepășire exemplare, în condiții de pregătire și de recuperare sub nivelul celor al adversarilor lor aflați în elita mondială.
Este un efort colectiv și este timpul ca noi toți să ne unim și să îi susținem pe gimnaștii noștri în călătoria lor către Jocurile Olimpice, Paris, 2024 !
Prin mecanismul de 20%, companiile pot contribui la succesul sportivilor români, iar întreaga suma e deductibila fiscal”, transmite Federaţia.

”Prin mecanismul de 20%, companiile pot contribui la succesul sportivilor români, iar întreaga suma e deductibila fiscal. Aflați mai multe pe https://donatii.frgimnastica.com/20-ro.html” – se arată în mesajul Federației de Gimnastică, publicat pe Facebook.

Federaţia română de gimnastică vrea bani din impozitul pe profit

În lotul extins sunt 15 gimnaste, iar pentru olimpiadă vor fi selectate în următoarele săptămâni, doar cinci dintre ele. Conform sursei citate, Federaţia ar avea nevoie de două milioane de euro până anul viitor, bani care ar asigura în special pregătirea din străinătate a gimnastelor, care în România nu au aparate similare cu cele pe care vor concura la Paris.

Federaţia de gimnastică, apel la donatori

Mii de bugetari primesc primă de Moș Nicolae. Cine sunt norocoșii care primesc bani pe 5 decembrie

Federaţia Română de Gimnastică face un apel la donatori să contribuie cu bani astfel încât pregătirea să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Preşedinta Federaţiei, Carmencita Constantin, spune că instituţia nu are în prezent bani în conturi, iar pregătirea din ultimele două luni s-a făcut cu bani de la sponsori.

Federaţia Română de Gimnastică nu are încă la dispoziţie bugetul pentru anul viitor şi nu ştie nici măcar câţi bani va primi de la bugetul naţional.

Uluitor! Câți bani primește Marian Drăgulescu de la statul român, după ce a fost numit de 18 ori campion mondial și european