- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Fascinant! Povestea antreprenoarei care a lăsat Elveţia pentru România. A deschis aici un nou tip de afacere cu care va revoluționa piaţa imobiliară

14 Oct, 22:17 • Fundeanu Madalina
Anja Graf este antreprenoare și a decis să se mute în România pentru a-și deschide o afacere. Ideea ei pare atât de bună încât va revoluționa piața imobiliară din marile orașe ale țării noastre..
Fascinant! Povestea antreprenoarei care a lăsat Elveţia pentru România. A deschis aici un nou tip de afacere cu care va revoluționa piaţa imobiliară

Business Magazin prezintă

povestea femeii care a decis să renunțe la țara ei, Elveția, pentru a veni în România. Anja Graf este antreprenoare și a avut o idee fantastică prin care ar putea revoluționa piața imobiliară din marile orașe ale țării noastre.

Antreprenoarea din Elveția care revoluționează piața din România

„Totul a început cu mine căutând astfel de camere în Zurich, de unde sunt. M-am născut în apropiere de Zurich, iar în liceu aveam o agenţie de modeling împreună cu nişte prieteni, astfel că m-am găsit în situaţia de a căuta astfel de camere de închiriat eu însămi pentru modele – din păcate, nu le găseam – aşadar am închiriat nişte spaţii, am renovat apartamentele respective şi am cazat modelele de acolo.

Fiindcă am fost mereu o persoană ambiţioasă, nu am avut atât de mult succes cu agenţia de modeling pe cât speram, aşadar am renunţat la liceu când aveam în jur de 17 ani şi m-am concentrat în totalitate pe business”, așa începe povestea Anja Graf, antreprenoarea de origine elveţiană.

Antreprenoare Anja Graf
Antreprenoare Anja Graf

Te-ar putea interesa și: Platforma X, vechiul Twitter, acuzată de propagandă teroristă, conținut ilegal și informații false! UE a început ancheta

Acestea au fost detaliile din viața ei pe care chiar Anja Graf le-a povestit într-o întâlnire cu presa de business, cu ocazia deschiderii Vision Apartments, mai precis fostul hotel Ramada Majestic situat pe Calea Victoriei, în apropierea Teatrului Odeon din Capitală. Acesta a fost achiziţionat de antreprenoarea de origine elveţiană în pandemie, în anul 2021, într-o tranzacţie de 20 de milioane de euro, iar acum urmează să îşi deschidă porţile sub conceptul care a făcut-o celebră.

După ce a renunţat la agenția de modeling, când avea în jur de 20 de ani, Anja Graf s-a concentrat în totalitate pe businessul din imobiliare Vision Apartments. În momentul de față, acesta are ca scop închirierea apartamentelor elegante mobilate şi cu servicii incluse în întreaga lume.

Compania Anjei Graf a fost fondată în 1999 în Elveţia și s-a dezvoltat rapid, trecând de la stadiul de start-up la lider de piaţă în Elveţia, cu o prezenţă globală. Acum, compania oferă soluţii personalizate pentru locuinţe temporare în sute de locaţii din lume şi deţine un portofoliu de 2.500 de apartamente.

După o investiţie de 3 milioane de euro în renovare, fostul Ramada Majestic de pe Calea Victoriei va fi prima clădire Vision Apartments din Bucureşti ce va revoluţiona piaţa hotelieră a Capitalei fiind primul proiect care oferă servicii personalizate de închiriere pe termen scurt. Din punct de vedere al tarifelor, preţurile vor porni de la circa 80 de euro/noapte, depinzând de dimensiunea apartamentelor închiriate, facilităţi, precum şi de durata şederii.

Vezi și: Ion Țiriac investește 20 de milioane de euro într-o nouă achiziție. Miliardarul a dat lovitura în România