- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Fecioara în 2023. Anul alegerilor și al drumurilor noi

01 Jan, 19:40 • Cornel Ghimeșan
În 2023, este necesar ca nativii Fecioară să renunțe puțin la rigoarea care i-a făcut faimoși. Ar trebui măcar pentru un timp scurt să se lase purtate de val. Dacă nativul este pregătit și primește noutățile cu brațele deschise sunt șanse mari să ca lucrurile să o ia pe o pantă ascendentă.
Fecioara în 2023. Anul alegerilor și al drumurilor noi

Fecioara va avea un an 2023 plin de oportunități! Vor avea parte de noroc și Universul le va oferi multe șanse, însă este important ca nativii să se prindă de ele și să profite din plin. Este necesar ca Fecioarele să renunțe puțin la rigoarea care le-a făcut faimoase. Ar trebui măcar pentru un timp scurt să se lase purtate de val.

Citește și: Anunț mare pentru proprietarii de imobile din România. Vin bani mulți de la Uniunea Europeană! (UE)

Primele luni ale anului sunt productive și viața le aduce pe tavă extrem de multe oportunități, însă dacă Fecioarele nu sunt suficient de deschise, există posibilitatea destul de mare să treacă pe lângă ele, iar acest lucru ar însemna o pierdere foarte mare. Deși sunt persoane extrem de creative, care sunt capabile să scoată apă din piatră seacă, pe început de an se pot confrunta cu blocaje. Parcă orice demers le este anulat și orice tentativă da a încerca un drum nou se dărâmă.

Totuși, soarele poate răsării și pe strada nativilor din Fecioară! Doar că acest lucru depinde de o decizie ăntr-un anumit punct cheie. La un moment dat, cam pe la jumătate verii, Fecioarele vor fi puse în situația în care să ia o hotărâre, care la prima vedere pare neînsemnată, însă în realitate, aceasta va avea un impact pe termen foarte lung. Este posibil ca această decizie să presupună o mutare, un nou început, poate chiar o țară străină. Dacă nativul este pregătit și primește noutățile cu brațele deschise sunt șanse mari să ca lucrurile să o ia pe o pantă ascendentă.

Fecioara în 2023! Anul alegerilor și al drumurilor noi!
Fecioara în 2023! Anul alegerilor și al drumurilor noi!

Finalul anului este marcat de foarte mult noroc. Pare că pur și simplu lucrurile se leagă pentru nativii Fecioară. Nu există stres, nu exită probleme, banii curg, iar ei se simt împăcați cu lucrurile care vin spre ei. Trec printr-un soi de detașare care se dovedește a fi foarte benefică.

Fecioara și dragostea

În 2023 viața amoroasă a Fecioarelor este una în continuă mișcare, extrem de activă, cum multe peripeții. Vor să cunoască oameni noi sau să reaprindă scânteia în viața lor de cuplu. Își propun să își testeze limitele și să își redescopere energiile din care sunt compuși. Vor acorda mai multă atenție asupra acestui aspect și vor reuși de multe ori să își surprindă partenerul sau partenera.

Fecioara și finanțele

În ceea ce privește viața profesională, Fecioarele au șansa de a lega un parteneriat extrem de productiv, care și pe termen scurt și pe termen lung le va aduce câștiguri consistente. Este important ca acest parteneriat să se realizeze în baza unor principii comune, astfel încât cooperarea să fie la cote maxime.

Fecioara și sănătatea

2023 nu va aduce probleme semnificatie în planul sănătății pentru nativii din zodia Fecioară. Singurul aspect asupra căruia trebuie să își aplece atenția este odihna. S-au acumulat multe de-a lungul ultimilor ani, emoții, stres și s-ar putea simți compleșiți în anumite momente. Când simt că au ajuns la saturație, ar fi indicat să țină cont de ceea ce le transmite corpul lor și să acționeze în consecință.

Alte articole: Lovitură grea pentru români! Proprietarii de centrale de apartament vor plăti o taxă de poluare

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult