- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Florin Dumitrescu, vacanță cu familia într-o locație pitorească. Cât costă o noapte de cazare la pensiunea aleasă de celebrul bucătar

10 Sep, 09:01 • Alexe Raluca
Florin Dumitrescu și-a luat soția și cele două fiice și a plecat într-o vacanță superbă într-o locație pitorească din țară. Celebrul chef vrea ca el și familia lui să se bucure de cele mai bune condiții, astfel că o noapte de cazare la pensiunea aleasă de vedetă costă deloc puțin.
Florin Dumitrescu, vacanță cu familia într-o locație pitorească. Cât costă o noapte de cazare la pensiunea aleasă de celebrul bucătar

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai talentați și cunoscuți bucătari din țară. După multă muncă în bucătărie și în studiourile de filmare este nevoie și de puțină relaxare. Celebrul chef și-a luat soția și cele două fetițe și a plecat într-o vacanță relaxantă într-un loc pitoresc. Dar nu în vreo destinație exotică, ci chiar la noi în țară, unde a ales să se bucure de aerul curat de la munte și de atmosfera primitoare a conaționalilor.

Citește și: Cât te costă dacă vrei să-ți gătească Cătălin Scărlătescu la nuntă. Meniul nu este deloc ieftin

Florin Dumitrescu, vacanță cu familia într-o pensiune de lux

Bucătarul nu uită de atât de necesarele momente de relaxare, însă niciodată nu pleacă în vacanță fără soția și fiicele sale. De această dată au ales România ca destinație turistică, deși cei patru alegeau, de obicei, locații mai îndepărtate de țară. Florin Dumitrescu și soția au ales o locație de vis, cu care s-au și lăudat pe rețelele sociale. Atât de încântați au fost de cazarea aleasă, încât nu s-au ferit să le recomande și urmăritorilor lor să facă o ascapadă în această zonă. Pensiunea se numește Moon Resorts și este situată atât în Bușteni, cât și în Comarnic. Aici, prețurile încep de la 1.400 de lei pe noapte pentru o familie formată din doi adulți și doi copii.

Florin Dumitrescu, răsfăț cu familia într-o locație de lux. Cât costă o noapte de cazare la pensiunea preferată de celebrul bucătar

La începutul lunii august, Florin Dumitrescu a petrecut un sejur și în Grecia, însă nu a fost foarte încântat de experiență. Obișnuit cu plaje libere, curate și liniștite, bucătarul s-a întors cu un gust amar din concediu când a observat că nimic din ce era odată nu se mai regăsește acum în Grecia. Sătul de zgomotul produs de muzica pe care o ascultau alți oameni la plajă, Florin Dumitrescu s-a plâns pe rețelele de socializare de gălăgia pe care trebuie să o accepte în vacanță, unde s-a dus pentru a se odihni și pentru a se bucura de liniște.

„Nu înțeleg, nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă și să asculți muzică de club. Dincolo de faptul că poate nu apreciez eu muzica electro, dar nu îi văd sensul pe plajă. Bumţi bumți și nu te auzi om cu om. Pe unde mai pui că e battle între dj și de la 2 plaje care pune mai tare și mai haoseală. Uuuu, baby, se vede că am îmbătrânit. Cam așa arată bătrânu’ care ar trage siguranța de la dj desk. Cu toate scuzele de rigoare prietenilor mei dj, dar bah, băiatule, suntem pe plajă, nici valurile nu se aud”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Citește și: Câţi bani câştigă Sorin Bontea de la „Chefi la cuţite”. Ce afacere de milioane are vedeta de la Antena 1