- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Florin Piersic, reacție după scandalul din ultimele zile, referitor la dialogul cu un om al străzii. ”Nu am jignit în viața mea pe nimeni”

03 Jun, 08:08 • Cornel Ghimeșan
După ce a fost acuzat că ar fi înjurat un om al străzii, la unul dintre spectacolele sale, Florin Piersic a postat un mesaj online, tocmai ca răspuns la acuzele primite. Actorul a admis, dezamăgit, că are momente când simte că a ajuns la un punct în care ”nu își mai găsește locul”.
Florin Piersic, reacție după scandalul din ultimele zile, referitor la dialogul cu un om al străzii. ”Nu am jignit în viața mea pe nimeni”

Florin Piersic a ținut să răspundă printr-un mesaj postat în social-media la acuzele care i-au fost aduse, conform cărora ar fi jignit un om al străzii, la unul dintre spectacolele sale.

Florin Piersic, o nouă reacție în scandalul din ultimele zile

„Aflu cu tristete, că de câteva zile sunt pus la zid în presă pentru un episod petrecut la “Zilele Clujului”, în Piața Mare. De ce “cu tristete”? Pentru că încă odată nevoia de senzațional, de titluri pompoase în fata cititorilor, nu are limite.

Cine ar revedea -fără intentii rele- momentul respectiv- în care mă adresez unui om al străzii apărut la marginea scenei, ar auzi tonul cu care i-am vorbit si anume în gluma. N-am jignit in viata mea pe nimeni, cu atât mai putin cum scrie presa ca ”l-am înjurat”, dovada fiind că publicul prezent s-a și amuzat. Să fiți dumneavoastră sănatosi, cei care cititi aceste randuri, de cate ori am întins bani unui om necăjit de pe stradă.

Florin Piersic
Florin Piersic

Citește și Rutele cele mai avantajoase pentru românii care vor să ajungă în Grecia cu mașina. De unde este …

Dacă am putut să fac bine  cuiva în viața asta, am făcut. Cine mă cunoaște cât de cât, stie ca n-am tratat niciodată pe nimeni cu superioritate și am dat tuturor aceeasi atentie, fie ca era vorba de o femeie de serviciu, academician, maturator de stradă, sau sef de stat.

Citește și A început sezonul nunților 2023. La ce tradiții renunță românii: „Oamenii au început să …

În general, este greu pentru un actor cand trebuie sa se prezinte in fata publicului, sa fie bruiat, fie ca e vorba de un telefon mobil sau de un personaj ca cel la care face presa referire. Mulți colegi de ai mei, intr-o asemenea situatie, opresc pur si simplu spectacolul.

Nu e genul meu sa fac asta si consider ca felul in care a fost prezentat, exagerat fie spus, “incidentul”, este facut cu rea vointa. Stiu ca nu toata lumea ma iubeste si nici nu trebuie, dar afland de toata aceasta tevatura, ma gandesc din nou la femeia aceea in varsta, taranca pe care am luat-o in masina si care mi-a spus:”Dom’ Florin Piersic, asa s-o facut lumea de re’, ca ma mir ca se mai face ziua”.

Poate că trăiesc eu în niște timpuri în care, uneori, cu atata schimbare in jur, parcă nu-mi mai găsesc locul. Poate că o să-mi spuneți că am rămas un naiv, un visator, dar nu vreau să renunț, vreau sa cred ca asa este, ca oamenii au ramas buni”, a fost mesajul postat  de Florin Piersic.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult