- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

FOTO| Șoferul român care și-a „draculizat” tirul cu 70.000 de euro și doarme într-un sicriu alb. Imaginile de senzație au ajuns virale pe tot internetul

06 Sep, 21:22 • Constantin Cristina
Un tir a fost „tunat” cu 70.000 de euro de către un șofer român și transformat în tirul Dracula. Imaginile au făcut furori pe șoselele lumii, dar și în mediul online.
FOTO| Șoferul român care și-a „draculizat” tirul cu 70.000 de euro și doarme într-un sicriu alb. Imaginile de senzație au ajuns virale pe tot internetul

Ovidiu Orădan, un șofer de camion din Arad, a surprins șoselele lumii cu o transformare de zile mari a tirului său. A transformat mastodontul în tirul Dracula cu o sumă considerabilă și așa a ajuns viral pe internet, potrivit Adevarul.

Citește și: Ce costuri sunt necesare pentru a înmatricula mașina. Taxa care devine obligatorie și are prețuri pe măsură

Șoferul român care și-a „draculizat” tirul cu 70.000 de euro și doarme într-un sicriu alb. Imaginile de senzație au ajuns virale pe tot internetul

Așadar, românul este pasionat de mic de mașini, având această obsesie de la tatăl său și a preferat să facă în viață bani din pasiune. Ei bine, în cazul lui a mers ca pe roate. În prezent, Ovidiu Orădan deține o firmă de transport cu 68 de camioane, însă unul dintre ele îi reflectă pe deplin pasiunea.

tirul Dracula
tirul Dracula

Tirul pe care îl deține a fost tunat după legendele despre Dracula. De asemenea, cabina și semiremorca de tip izotermă fac și ele parte din temă. Pictura și interiorul sunt inspirate din războaiele lui Vlad Tepeș cu turcii și prezintă inclusiv otomani trași în țeapă, dar include și imaginea castelului Bran. Interiorul este îmbrăcat în piele inscripționată cu însemne inspirate din poveștile cu vampiri și vârcolaci. Nu lipsesc nici cănile sau statuetele cu motive specifice.

Bărbatul se odihnește pe traseele curselor pe care le face prin Europa într-un sicriu alb, în loc de pat, iar decorațiunile din interior au fost realizate manual timp de aproape 8 luni atât pentru autotractor, cât și pentru semiremorcă.

Mai mult, cu banii investiți în decorare putea să își cumpere un alt camion de un an vechime, dar a ales să-și satisfacă visul. Până în prezent a parcurs cu camionul Dracula peste 500.000 de kilometri.

Alte articole: Cine suportă pagubele mașinii, cauzate de grindină. Mulți șoferi nu știu aceste detalii