- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

FOTO + VIDEO| „Hawaii de Grecia” atrage turiștii ca un magnet! Cum poți să ajungi pe insula paradis

07 May, 08:19 • Constantin Cristina
Grecia are numeroase locuri unde turiștii se pot relaxa și chiar respira aerul unei destinații exotice. Că tot vine vara, iar biletele încep să fie rezervate, ei bine, ar trebui să afli de locul supranumit „Hawaii de Grecia” și n-o să te mai desparți de el.
FOTO + VIDEO| „Hawaii de Grecia” atrage turiștii ca un magnet! Cum poți să ajungi pe insula paradis

Grecia este destinația preferată de turiști, aleasă pentru fiecare vacanță. Ei bine, țara cuprinde mai multe insule, locuri care te fac să te simți ca acasă, însă există destinația exotică exclusivistă, de care sigur nu ai auzit, a informat ziare.com.

Citește și: Vrei să călătorești în Grecia în această perioadă? MAE lansează o nouă avertizare din cauza unor greve extrem de mari

„Hawaii de Grecia” atrage turiștii ca un magnet!

„Hawaii de Grecia” atrage turiștii ca un magnet. Este o plajă unică, situată pe insula Halkidiki, iar plaja se numește Lefki.

Această plajă este un diamant din nordul Greciei, iar imediat cum ajungi pe plajă, vei înțelege comparația cu Hawaii. Asemănările la prima vedere pot fi uluitoare, mai exact, nisipul este alb, apa nu este deloc adâncă și este cristalină și transparentă.

Insula Lefki, Grecia
Insula Lefki, Grecia

Turiștii care vin cu copii, pot sta fără griji, deoarece pentru a ajunge în apă adâncă trebuie să meargă cel puțin 20 metri, așadar, este un loc ideal pentru copii. Chiar dacă este un loc iubit de îndrăzneții care vin cu corturile, pe plajă se găsesc taverne cu preparate delicioase grecești.

Lângă plajă se află și o biserică decorată în stil tradițional grecesc în interiorul căreia se află iconostase și picturi antice. Plaja Lefki este apreciată în special de persoanele care vor să se odihnească, fără agitație și zgomot.

Cum ajungi pe insula paradis

Pentru a ajunge pe plaja Lefki, care arată ca Hawaii, va trebui să închiriați o barcă din apropiere de plaja Vourvourou din Sithonia. Merită efortul deoarece vei simți că faci baie în rai. În orice caz, Halkidiki este una dintre destinațiile preferate atât ale grecilor, cât și ale turiștilor străini din întreaga lume.

Alte articole: Motivul inedit pentru care turiștii preferă să meargă în Grecia în septembrie. Cum se explică cererea cu 96% mai mare față de anul trecut