- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Gașca Zurli face angajări! Ce posturi deschise a anunțat Mirela Retegan: „O să mergem mai departe cu Gașca Zurli”

15 Mar, 20:06 • Cornel Ghimeșan
Gașca Zurli își completează echipa. După ce câțiva dintre membrii săi au decis să plece din proiectul care a fost atât de iubit printre copii, inclusiv Fetița Zurli, fanii s-au întrebat ce viitor va avea acest format. În plus, unii comentatori online au sugerat că era Zurli a trecut și că copiii ar trebui să-și găsească alte modele de urmat.
Gașca Zurli face angajări! Ce posturi deschise a anunțat Mirela Retegan: „O să mergem mai departe cu Gașca Zurli”

Gașca Zurli este în plin proces de recrutare. Pentru a pune capăt zvonurilor și speculațiilor, Mirela Retegan, fondatoarea proiectului, a decis să dezvăluie planurile viitoare pentru Gașca Zurli.

Citește și: Se schimbă regulile pentru fermieri în 2024! Cine sunt românii care nu își vor mai putea amâna ratele la credite

„Ca să nu mai facă nimeni nicio presupunere, vă fac eu astăzi, clar și răspicat, promisiunea că Zurli nu se oprește. O să mergem mai departe cu Gașca Zurli, cu mine, cu oameni vechi și oameni noi, cu Maya și Mascotele Zurli, cu toți oamenii care vor să bată România de la un capăt la altul oprindu-se în toate orașele mari și mici, în sate și comune, să ducă Zurli-Bucuria în toată România. Gașca Zurli nu se oprește!!!

Mai trebuie să ajungem în 275 de orașe din România ca să putem spune că am ajuns măcar o dată în fiecare oraș din țară și o să mă gândesc ce fac mai departe. Au plecat zeci de oameni în 17 ani. Au venit alții. Toate evenimentele din țară : Colectivul, Pandemia, Războiul din Ukraina ne-au zguduit din temelii.

Am găsit puterea să iau fiecare provocare ca pe o ocazie să transform Zurli în ceva și mai bun. Sunt sigură ca și de data asta e la fel. Am șansa să-l fac nemuritor.

Valorile Zurli le găsiți în cântece, în povești, în personaje și, din fericire, toate acestea sunt create de mine. Nimeni nu poate să plece cu nimic din ceea ce aparține copiilor și al lor trebuie să rămână🤗😘.

Oamenii care le-au interpretat vin și pleacă. Personajele trebuie să ajungă mai departe în inimile copiilor români care trăiesc în toate colțurile României și ale lumii, în spitale, în școli, la țară și la oraș.

Și copiii care se nasc astăzi și cei care se vor naște peste 5 ani și copiii copiilor noștri o să se bucure de Fetița Zurli, Tura Vura, Clopoțel, Tashu…

Eu o să mă asigur de asta oricâte încercări o să vină peste mine. Nu sunt singură. Am lângă mine toți părinții de bun simț din România. Cu ei am ajuns până aici și miile de mesaje pe care le-am primit zilele astea imi dau putere.

Zurli merge mai departe cu toți oamenii care vor să muncească alături de mine și să facă mai frumoase viețile copiilor din România!

Zurli nu mai e doar brandul creat de mine. Zurli e astăzi un brand de țară și dincolo de beneficii are o imensă responsabilitatea – să păstreze magia din viața copiilor. Iar eu o să am grijă ca asta să se întâmple”, a scris Mirela Retegan, pe pagina sa de Instagram.

Ce poți să lucrezi la Gașca Zurli

Cu toate că dezamăgirea a fost profundă atunci când anumite personaje-cheie au decis să se despartă de proiect, fondatoarea grupului declară că nu va renunța ușor și va continua să ducă înainte proiectul care a captivat sute de copii de-a lungul timpului, indiferent de obstacole. Mai mult decât atât, ea a anunțat că sunt disponibile poziții deschise pentru diverse roluri, inclusiv artiști, animatori, șoferi, vânzători și specialiști în social media.

„Dacă vreți să fiți parte din proiectul Zurli, scrieți o scrisoare de intenție la [email protected]. Pornim motoarele. Avem nevoie de mulți oameni ca să facem ce ne-am propus. Căutăm artiști, animatori, sunetiști, șoferi, vânzători, oameni de social media. Când Dumnezeu îți închide o ușă, îți deschide o fereastră . Folosește-o. Vino alături de mine să trăiești Magia Zurli”, a mai scris Mirela Retegan.

Citește și: Vești excelente! Scădere la prețuri la gaze și electricitate: Propuneri ale Guvernului pentru ieftinirea facturilor în 2024

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult