- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Grecia, destinația unde au fugit românii de Paște! Iată cât au cheltuit aceștia în minivacanță

21 Apr, 13:25 • Constantin Cristina
Grecia a fost destinația preferată românilor! Cei îndrăgostiți de soare și atmosfera bună au vrut să-și petreacă Paștele departe de casă, într-un loc de vis. Câți bani au scos turiștii pentru o vacanță pe insulele călduroase.
Grecia, destinația unde au fugit românii de Paște! Iată cât au cheltuit aceștia în minivacanță

Grecia a devenit vacanța ideală pentru iubitorii de căldură, soare și briza mării. Unii au preferat să petreacă Paștele lângă familie, alții au vrut să aibă parte de experiențe de neuitat, deși nu era în sezon, a informat ziare.com.

Citește și: Destinațiile cele mai rezervate de români pentru mini-vacanța de Paște! Cât costă cazarea pentru o familie

Grecia, destinația unde au fugit românii de Paște

Cine a mai fost a știut unde să meargă la sigur pentru a nu cheltui mulți bani, iar alții s-au plâns de prețurile mai piperate decât se așteptau.

Fiind în extra sezon, prețurile nu au fost atât de ridicate și sunt accesibile pentru toate buzunarele. Un bărbat a fost curios cât au plătit românii în total pe un sejur în Grecia de Paște, așa că a întrebat pe Forum Grecia: „Cât a costat vacanța de Paște în Grecia?”.

Grecia
Grecia

A primit foarte multe răspunsuri, acestea fiind cât mai diversificate. Unii se bucurau că au găsit oferte foarte bune, pe când alții se așteptau la tarife mult mai mici.

„4 nopți cazare în Atena, o noapte în Salonic, cu mașina, plus tot ce înseamnă cheltuieli (de la benzină….până la suveniruri), 2 persoane, aproximativ 4.000 – max 4.500 lei)”

„4 nopți, 1.880 km făcuți, 2 adulți și 1 copil de 7 ani, 1.000 de euro. O masă la tavernă pe continent pentru 3 persoane este în medie 45 de euro cu 3 băuturi incluse și desertul oferit de gazdă. Am fost în Palaios Panteleimonas, am avut mic dejun inclus pentru 3 persoane, 75 euro pe noapte. Am întâlnit oameni extraordinari acolo, cu care abia așteaptăm să ne revedem în vară”

„1000 euro, 4 nopți, familie de 4 persoane, adulte.(Drum, cazare, mâncare, ulei, suveniruri)”

„Sunt acum în Grecia. Mai precis pe insula Creta. Cazare 7 nopți 280 de euro. Mâncăm la restaurant 2-3 mese, depinde de zile. Suntem un cuplu. Mâncare fff bună și preturi fff acceptabile. Un mic dejun pentru 2 persoane 18-20 de euro. Prânzul și cina între 30-40 de euro. Hotelul unde suntem cazați este la malul mării. Locația precisa, Giorgiopoli. Un orășel micuț, cochet si fff primitor. Anul trecut am fost tot aici și au fost aceleași prețuri”

„Nu știu cum și unde reușiți sumele acestea mici că din 40 de oferte primite până acum de la cazări din Thassos niciuna nu este sub 750euro/7-10 zile și asta la proprietăți relativ modeste”

„4 nopți cazare cu demipensiune, masă de Paște la restaurant, transport cu autocarul 210 eur/pers”

„4 persoane 4 nopți cazare cu demipensiune, + masă festiva de Paște cu miei la proțap, total cu transport + suveniruri 1.200 euro”

„700€/ Alia Palace Halkidiki, demipensiune 5 nopti”, sunt câteva dintre răspunsuri.

Alte articole: Vacanța de Paște în străinătate: destinațiile recomandate pentru români. Care sunt prețurile solicitate, față de anul trecut