- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

INCREDIBIL! Automatul de sandwich-uri din aeroport a început să ceară șpagă „Doriți să lăsați bacșiș?”

14 Jun, 19:11 • Constantin Cristina
Cazul absurd prin care a trecut o femeie când își cumpăra un sandviș de la automatul de fast-food din aeroport, iar acesta i-a solicitat dacă îi lasă bacșiș.
INCREDIBIL! Automatul de sandwich-uri din aeroport a început să ceară șpagă „Doriți să lăsați bacșiș?”

Incredibil! O femeie și-a comandat la automat de fast-food din Aeroportul Internațional Newark Liberty din New Jersey și a rămas șocată când aparatul i-a cerut șpagă la finalul cumpărăturilor, a relatat ziare.com.

Citește și: Povestea româncei care a ajuns patroana unui magazin cu produse românești din Spania. Ana Maria a plecat în străinatate ca îngrijitoare

INCREDIBIL! Automatul de sandwich-uri din aeroport a început să ceară șpagă „Doriți să lăsați bacșiș?”

Incidentul a fost postat pe rețelele sociale, pe Reddit, de către femeie, care a stârnit o mulțime de reacții. Aceasta a comandat de la automat un sandviș Caesar, în valoare de 14,99 dolari și o sticlă de apă cu aromă de nucă de cocos marca Vita, în valoare de 6,39 dolari.

bacșiș
bacșiș

După ce apărut totalul de plată de 23,05 dolari, automatul i-a solicitat clientei dacă dorește să lase șpagă.

„Doriți să lăsați un bacșiș?”, a fost mesajul apărut pe ecranul automatului, cu opțiunile 15%, 18% sau 20% și, spre ușurarea femeii, și „nici un bacșiș”. „Am ajuns și aici. Să-mi ceară șpagă automatul din aeroport!”, a comentat în postarea sa de pe Reddit pățita.

Postarea a devenit virală, având sute de mii de interacțiuni și mii de comentarii. Mulți au rămas fără cuvinte, dar și nemulțumiți, de faptul că, și aceste aparate au început să ceară bacșiș. Discuția a fost extinsă și la pasagerii liniilor aeriene nemulțumiți că sunt obligați să dea bacșiș și în situația în care își fac singuri check-in-ul la bagaje.

De asemenea, indignările au ajuns și pe Twitter, unde mai mulți pasageri au reclamat aceeași situație și au rămas șocați că până și roboții au început să ceară șpagă. Dar acest lucru nu ar trebui să mire pe nimeni, deoarece acest obicei dăunător a pornit tot de la oameni. De la șpagă lăsată la doctori, până la șpaga lăsată la restaurante, sau în orice alte domenii.

Alte articole: Aventura strigați ura! Ce a pățit o turistă când era în vacanța de Rusalii la un hotel?