- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Aventura strigați ura! Ce a pățit o turistă când era în vacanța de Rusalii la un hotel?

11 Jun, 20:16 • Constantin Cristina
Românii au profitat de minivacanța de 5 zile și au plecat în vacanțe ori la munte ori pe litoral. Unii s-au simțti bine, iar alții s-au confruntat cu experiențe dezamăgitoare. Ce a pățit o turistă la un hotel din Sinaia, în vacanța de Rusalii.
Aventura strigați ura! Ce a pățit o turistă când era în vacanța de Rusalii la un hotel?

Majoritatea românilor au preferat să părăsească pentru cinci zile, cât a ținut minivacanța de Rusalii, casa și rutina zilnică. Unii au parte de experiențe de neuitat în aceste vacanțe, de bine sau de rău, a anunțat ziare.com.

Citește și: Românii care merg în Grecia trebuie să știe. Țeapă uriașă la un restaurant de pe litoral. Nota de plată a fost de 654 de euro pentru NIMIC!

Aventura strigați ura! Ce a pățit o turistă când era în vacanța de Rusalii la un hotel?

Pentru o turistă care a ales să se relaxeze în stațiunea montană Sinaia, în minivacanța de cinci zile de Rusalii, nu a fost o experiență prea frumoasă. Mădălina a postat pe rețelele sociale, mai exact pe un site de recenzii, condițiile groaznice de care a avut parte pe parcursul șederii.

Vacanță de Rusalii
Vacanță de Rusalii

 

„Tocmai ce am sosit dintr un miniconcediu din Sinaia. Experiența a fost una foarte proastă. Am luat suita junior, să spunem mobilier vintage, ceea ce la noi înseamnă vechi și pătat, însă baia cu dus ruginit și televizorul care era în partea opusă a patului au fost doar începutul.

Dacă doriți să vă odihniți, acest hotel are program special, de la ora 2 de dimineața vă puteți odihni. Restaurantul găzduiește diverse evenimente care în prima zi s-a lăsat cu gălăgie și boxe la maxim deranjând jumătate de hotel, întrucât la recepție era stiva de sesizări. A doua zi, surpriză, aceeași situație, doar că de data aceasta camera se mișcă. După lungi discuții la ceas de seară, la ora 11 noaptea ni s a schimbat camera, evident că la check-out a trebuit să plătim extra camera respectiva, fiind alta decât cea luată de noi. Dar altă surpriză, noua camera avea panoul electric în perete și sunetul mirific de câmp electromagnetic a fost unul fascinant”, s-a plâns turista respectivă.

Alte articole: Cât a plătit un client pentru două cafele și două felii de tort. Nota de plată care a generat un val de reacții ”E incredibil!”