- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Jaf la ziua mare într-un cazino din România! Cum a fost păgubit un neamț de 58.000 de euro de un cuplu din Galați

25 May, 22:22 • Cornel Ghimeșan
Un cuplu din Galați a dat lovitura, după ce au furat 58.000 de euro de la un bărbat de origine germană, care se afla într-un cazino din Capitală. Ce au făcut cu banii după aceea?
Jaf la ziua mare într-un cazino din România! Cum a fost păgubit un neamț de 58.000 de euro de un cuplu din Galați

Un bărbat și o femeie din Galați au crezut că au dat lovitura într-un cazino din București. Nu, nu au câștigat un jackpot, ci au furat 58.000 de euro de la un bărbat de origine germană. Aceștia au profitat de un moment de neatenție și au comis jaful. Persoana vătămată își lăsase geaca nesupravegheată pe spătarul unui scaun, timp de câteva minute.

Citește și: Pericol major pentru consumatorii de lactate! Nu consumați de la aceste 3 firme celebre!

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Capitalei, furtul a avut loc în data de 11 mai 2023, într-un cazino din Sectorul 1 al Capitalei. După ce polițiștii i-au identificat pe cei doi hoți, aceștia au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară. Infractorii locuiau în județul Galați.

Cei doi hoți plănuiau să cumpere un apartament în Galați

Din banii pe care i-au furat, hoții au depus suma de 10.000 de euro într-o bancă și au cumpărat bijuterii. Primele cercetări au arătat faptul că aceștia aveau intenția de a achiziționa un apartament în Galați.

„La data de 25 mai 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 1 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Galați, la domiciliul a două persoane față de care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun. Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Galați”a anunţat joi Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Alte articole: Decizie majoră pentru milioane de români! Vin ajutoare GRATUITE la nivel național. Boloș: „Am adoptat astăzi noi reglementări”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult