- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mâncare de lux promovată de un lider PSD. Mici și burgeri cu foiță de AUR. Prețurile extravagante ale preparatelor

13 Apr, 23:46 • Constantin Cristina
Un lider PSD a făcut reclamă la burgeri cu foiță de aur, pe internet al cărui preț este unul extravagant. Iată cât costă preparatele de lux într-un restaurant din Cluj-Napoca.
Mâncare de lux promovată de un lider PSD. Mici și burgeri cu foiță de AUR. Prețurile extravagante ale preparatelor

Avram Gal, unul dintre liderii PSD, promovează mici și burgeri cu foiță de aur care sunt la vânzare într-un restaurant de lux din Cluj-Napoca, a informat antena 3 CNN.

Citește și: De necrezut! „Mâncarea săracului” a devenit un preparat de lux. Un turist din Cluj a spus pe rețelele de socializare suma exagerată pe care a plătit-o

„La doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur”, susține acesta pe rețelele sociale.

Mâncare de lux promovată de un lider PSD

Liderul PSD a dezvăluit că a reuși să vândă la cererea clienților aceste preparate extravagante, care numai un mic ajunge să coste 100 de lei, timp în care acesta a spus că prețul nu este definitiv și că se mia gândește dacă mai scade.

„E pentru prima dată când clienții au cerut așa ceva și noi le-am oferit. Un mic e 100 de lei. Muștarul nu e inclus în preț”, a spus Avram Gal.

Proprietarul localului se laudă cu faptul că mititeii cu aur nu doar arată bine, dar au și un gust diferit. Sunt făcuți din carne de vită adusă din America, amestecată cu vită Black Angus de România. Invenția pare să fie pe placul clienților pretențioși. Localul a devenit cunoscut în mediul online pentru platourile uriașe, pline cu carne la grătar. Acestea sunt servite fierbinți, iar fumul învăluie carnea și garnitura direct pe masa pofticioșilor.

liderul PSD promovează burgeri de lux
liderul PSD promovează burgeri de lux

Tot el a răspuns sincer la întrebarea cine achiziționează astfel de mâncăruri de lux și într-adevăr, singurii care își permit sunt IT-iștii și oamenii de afaceri.

Preparatele sunt din vită, proaspete, iar această extravaganță cu foița de aur a fost tot la cererea clienților, iar politicianul a vrut să arate că se poate mânca și burgeri de lux, mai ales că și localul este unul exclusivist.

Alte articole: Un renumit hotel din România își extinde activitatea. Trei noi locații de lux vor fi deschise pentru români