- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Milioane de utilizatori Netflix primesc vestea cea mare! Platforma de streaming aduce schimbări în 2024

04 Nov, 11:03 • Bumbeneci Diana
Vești bune pentru cinefili! Netflix va oferi posibilitatea vizionării offline pentru versiunea cu reclame.
Milioane de utilizatori Netflix primesc vestea cea mare! Platforma de streaming aduce schimbări în 2024

Abonații la versiunea cu reclame a Netflix primesc vești bune. Aceștia vor putea, de anul viitor, să descarce episoade și filme pentru a le putea viziona offline, în așa fel încât să nu mai fie nevoiți să aștepte finalizarea reclamelor de pe platforma de streaming. Cu ocazia împlinirii unui an de când a lansat versiunea cu reclame, Netflix a făcut o serie de anunțuri legate de aceasta.

Milioane de utilizatori Netflix primesc vestea cea mare

Printre noile schimbări, compania a anunțat că versiunea cu reclame va permite utilizatorilor să descarce conținut într-un mod similar versiunii Premium. Desigur, conținutul va fi descărcat într-un spațiu propriu, în așa fel încât să poată fi vizionat doar pe platformă, nu și pe alte dispozitive.

Vezi și: 90% în plus la pensie pentru o categorie de pensionari. Ministrul Muncii: „Peste 3 milioane de români vor primi pensii mai mari”

Descărcarea în acest fel a filmelor și episoadelor este utilă pentru cazurile în care utilizatorul urmează să se deplaseze într-un loc în care nu se poate baza pe o conexiune suficient de rapidă la internet. Noua facilitate va fi lansată la începutul anului viitor.

Netflix spune că este primul serviciu care va oferi această facilitate în cadrul versiunii cu reclame.

Netflix
Netflix

Netflix are peste 15 milioane de abonați la versiunea cu reclame, pentru care optează deja în jur de 30% dintre abonații noi, datorită prețului mai mic. Netflix cu reclame este disponibil în Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea de Sud, Mexic, Spania, Marea Britanie și Statele Unite.

Ai mai putea citi și: 4 noiembrie vine cu o nouă ieftinire record a carburanților. Petrom anunță prețurile pentru benzină și motorină

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult