- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Motivul pentru care un turist american a luat decizia de a se întoarce în România de 4 ori: „Acesta nu e singurul motiv”

22 May, 20:30 • Cornel Ghimeșan
România a ajuns una dintre destinațiile favorite ale turiștilor străini, iar motivele pentru care optează pentru vacanțe în țara noastră sunt extrem de variate. Iată care sunt lucrurile care l-au impresionat pe acest turist american la plaiurile mioritice.
Motivul pentru care un turist american a luat decizia de a se întoarce în România de 4 ori: „Acesta nu e singurul motiv”

Un tânăr turist din Statele Unite a ajuns pentru a patra oară în România, punând accentul pe faptul că a legat o conexiune profundă cu țara noastră. De-a lungul timpului, americanul a împărtășit numeroase videoclipuri pe pagina sa de TikTok, unde povestește despre aventurile sale în diverse destinații, dar se pare că România ocupă un loc special în inima sa.

Citește și: Metoda prin care Ciprian a reușit să ia fața competitorilor săi. Deși are o afacere într-un domeniu cu o concurență acerbă el câștigă 200 de lei în doar câteva minute

Într-unul dintre videoclipurile sale recente, el și-a exprimat încântarea nu doar față de peisajele și cultura României, dar și față de faptul că țara noastră a intrat în spațiul Schengen aerian, ceea ce i-a ușurat considerabil călătoria.

De fiecare dată când revine, tânărul descoperă noi aspecte fascinante cu privire la România, declarând că este din ce în ce mai impresionat. În opinia sa, România este „cea mai subestimată țară din Europa”, fiind o destinație care merită mult mai multă recunoaștere pentru frumusețea și autenticitatea sa.

„Bine ați venit în cea mai subestimată țară din Europa. Am ajuns pentru a patra oară în România. Nu știu ce părere aveți despre România, nu știu dacă este pozitivă sau este negativă, nu știu dacă este datorită poveștilor cu Dracula sau a vampirilor, dar de fiecare dată când vin în această țară sunt din ce în ce mai impresionat. Iar astăzi nu este diferit. Înainte, România era în afara zonei Schengen.

Dacă nu știți ce este zona Schengen este o zonă din Europa cu o grămadă de țări în care poți călători liber fără vize sau altceva ca imigrant, exact cum călătorești în SUA de la un stat la altul. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care sunt mai impresionat de România. Revenind aici, în aeroport au un cazinou. Deci, acum, în afară de natura frumoasă sau de prietenia oamenilor, de mâncarea incredibilă și de diversitatea României, acum puteți veni aici prin zona Schengen. Și dacă vreți să jucați la cazinoul din aeroport simțiți-vă liberi”a povestit Christian, într-un videoclip publicat pe pagina sa de TikTok.

Și cum americanul își ține fanii la curent cu aventurile sale, în alt filmuleț le arată o zonă de spa din România, unde a descoperit o cameră de zăpadă care l-a lăsat fără cuvinte.

„Sunt în România la o zonă de saune românești și urmează să intru într-o cameră de zăpadă. Vedeți, acolo este o mașină de zăpadă, iar pe jos este zăpadă și eu stau desculț pe gheață. Tocmai am fost într-o saună de 75 de grade Celsius și acum suntem într-o cameră de zăpadă”.

@christian.grossi Europes most Underrated country 🇷🇴 #fyp #tellme #stitch #traveltiktok #backpacking #romania ♬ original sound – Grossi

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult