- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Incredibil! Un bărbat a câștigat o sumă uriașă la loto, după ce a cumpărat un bilet răzuibil cu doar 5 euro

12 Jun, 19:35 • Lupu Alexandra
Un refugiat ucrainean a dat lovitura. Bărbatul a câștigat o sumă uriașă la loto după ce a cumpărat un bilet răzuibil cu 5 euro.
Incredibil! Un bărbat a câștigat o sumă uriașă la loto, după ce a cumpărat un bilet răzuibil cu doar 5 euro

Incredibil! Un refugiat ucrainean a câștigat o sumă uriașă la loto după ce a cumpărat un bilet răzuibil din Belgia, de la o benzinărie, cu doar 5 euro, spune ziare.com.

Ce sumă a câștigat un bărbat la loto

Bărbatul care a fugit din calea războiului declanșat în Ucraina a dat lovitura. A cumpărat un bilet răzuibil cu doar 5 euro și s-a ales cu 500.000 de euro. Anunțul a venit chiar din partea loteriei naționale belgiană. El a cumpărat biletul care i-a adus astăzi un câștig uriaș în decursul lunii trecute, de la o benzinărie.

Identitatea câștigătorului nu a fost divulgată. Acest lucru se aplică în cazul tuturor câștigătorilor la loteria belgiană. Bărbatul are între 18 și 24 de ani și a locuit la Bruxelles în utimele 12 luni. Din acest punct de vedere, Joke Vermoere, purtătoare de cuvânt a Loteriei Naționale, a declarat că refugiatul ucrainean are sentimente amestecate, având în vedere că este o perioadă dificilă pentru a fi fericit.

Citește și despre: Profesorul care a trăit mai bine de 10 ani din pariurile legate de câștigătorii Eurovision. Este incredibil ce sume câștiga de la un an la altul

„El are sentimente amestecate (despre câştig).

Este o perioadă dificilă pentru a fi fericit, având în vedere tot ceea ce se întâmplă în ţara sa natală”, a declarat Joke Vermoere, purtătoare de cuvânt a Loteriei Naţionale, făcând referire la invadarea devastatoare a Ucrainei de către Rusia.

Ultimele informații arată că marele câștigător la loto are de gând, înainte de toate, să organizeze o petrecere de mulțumire, dedicată persoanelor care l-au ajutat să se integreze în Belgia, din încercarea de a fugi din calea războiului. Totodată, se pare că, din banii câștigați, intenționează să ajute compatrioții să contribuie la reconstrucția Ucrainei, povestește Joke Vermoere.

Joke Vermoere, purtătoare de cuvânt a Loteriei Naţionale, a mai spus că, în ciuda faptului că bărbatul este fericit în Belgia, el dorește să se întoarcă în Ucraina. Va face acest lucru de îndată ce se termină războiul.

Loto
Loto

Românii care vor să dea lovitura la loto și să se îmbogățească trebuie să știe că Stefan Mandel, de profesie matematician, a creat formula prin care oricine poate câștiga la loto. Iată care este secretul pentru a câștiga sume uriașe în scurt timp:

  • Mandel a calculat numărul total de combinaţii posibile. De exemplu, există 3.838.380 de combinaţii posibile într-un joc în care trebuie să alegi 6 numere de la 1 la 40.
  • A identificat loteriile unde premiul era de cel puţin trei ori mai mare decât numărul total de combinaţii.
  • A strâns banii necesari pentru a pune un bilet pentru fiecare combinație.
  • A tipărit milioane de bilete cu fiecare posibilă combinație pe care a identificat-o la început.
  • A trimis biletele la loterie.
  • A câştigat jackpotul şi şi-a plătit „investitorii”. După ce a câştigat un jackpot de 1,3 milioane de dolari, Mandel a rămas doar cu 97.000 de dolari în anul 1987.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Cu ce bani a rămas, de fapt, câștigătorul premiului de 1,35 miliarde de dolari, după ce statul a impozitat câștigurile