- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

OMV Petrom oferă românilor vouchere de 300 de lei pentru benzină sau motorină. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă

15 Jun, 23:21 • Russo George
OMV îi anunţă în mod oficial pe romînii din întreaga ţară în legătură cu faptul că le oferă tuturor posibilitatea de a primi gratis carduri de carburant, dacă aleg să profite de această promoţie care este în derulare în momentul de faţă, chiar dacă pentru o perioadă foarte limitată de timp, deocamdată.
OMV Petrom oferă românilor vouchere de 300 de lei pentru benzină sau motorină. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă

OMV Petrom anunţă ca ofera trei carduri de carburant in valoare de 300 de lei fiecare, iar pentru asta trebuie parcurşi o serie de paşi simpli şi rezolvat un joc de tip puzzle.

OMV Petrom vine constant cu numeroase oferte tentante pentru clienții săi, iar de această dată este vorba despre vouchere pentru carburant în valoare de 300 de lei, care pot fi folosite în staţiile de alimentare ale companiei austriece.

Înainte de toate, trebuie ţinut cont de faptul că nu trebuie neapărat să fii client OMV Petrom. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de Facebook oficială ac companiei și să găsești postarea cu această ofertă.

Doritorii trebuie să dea like paginii OMV Petrom, să eticheteze o persoană apropiată, care să se înscrie la rândul ei în concurs. Apoi au de rezolvat un puzzle, de făcut o poză, iar șansele de câștig sunt deja destul de mari.

Mare atenție însă pentru că oferta celor de la OMV Petrom e valabilă doar până pe 16 iunie. Astfel, dacă vrei să te bucuri de cei 300 de lei pentru carburant, mai bine te grăbești.

Citeşte şi: Vouchere de vacanță pentru o nouă categorie de bugetari. Guvernanții vor să diminueze riscul unor noi greve

„Azi avem o nouă provocare pentru tine, așa că punem la bătaie x3 premii constând în vouchere pentru carburant în valoare de 300 lei. ​ Ești gata ? Pornește giful și fii pe fază: în momentul în care puzzle-ul este complet, fă o captură de ecran și încarc-o în secțiunea de comentarii la această postare.​

Etichetează un prieten și provoacă-l și pe el/ea să se înscrie în concurs; ​ Dă like paginii noastre, dacă nu ai făcut asta deja. ​ ​Te poți înscrie până pe 16 iunie”, se arată în anunțul celor de la OMV Petrom.

Să nu uităm că în benzinării mai sunt în vigoare și alte oferte. Pot fi achiziționate produse la reducere și de asemenea, clienții fideli se pot bucura și de alte surprize.

Citeşte şi: Revolut se pregătește să facă angajări în toată lumea, inclusiv în România. Vor fi disponibile 1.000 de posturi