- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Panică pentru o femeie, după ce a ieșit din supermarket. A rămas fără cuvinte când a văzut plata pentru un pui rotisat: „Uau! Ce naiba?”

12 Aug, 22:45 • stefan.vlad
Panică pentru o femeie, după ce a ieșit din supermarket. Cele mai multe persoane nu se uită pe bonul fiscal în magazin, ci când ajung acasă, să își verifice cumpărăturile. Într-o situație similară a fost și o femeie din Perth, Australia, care, a fost la un pas de leșin, când a văzut câți bani a plătit pe un pui rotisat.
Panică pentru o femeie, după ce a ieșit din supermarket. A rămas fără cuvinte când a văzut plata pentru un pui rotisat: Uau! Ce naiba?

Panică pentru o femeie, după ce a ieșit din supermarket. Într-un videoclip distribuit pe TikTok, persoana păgubită a dezvăluit cum a ajuns să fie victima unei erori costisitoare. „Supermarketul Woolworths m-a taxat cu 220 de dolari pentru un pui rotisat”, spune ea în clip.

Panică pentru o femeie, după ce a ieșit din supermarket

După ce și-a revenit din șoc, a mers la magazin să returneze alimentul, plângându-se de prețul achitat. „Am cumpărat acest pui, dar nu cred că valorează 220 de dolari”, spune ea serviciului pentru clienți.

Angajatul a rămas și el fără cuvinte și a mărturisit că nu s-a mai întâmplat așa ceva niciodată, este o premieră. Pe lângă faptul că i-a returnat banii clientei, i-a lăsat și puiul gratis, „Uau! Ce naiba? Este o premieră. Este cu siguranță o premieră” spune angajatul, potrivit New York Post.

Femeia părăsește supermarketul și explică că problema a fost remediată. „Așadar, final fericit. Am un pui gratis. Am trecut de la un pui de 220 de dolari la un pui gratuit”, spune ea.

Reprezentanții supermaketului Woolworths a declarat pentru NCA NewsWire că a existat o eroare în sistem care a dus la schimbarea prețului puiului: „Suntem bucuroși că problema a putut fi remediată.

Citește și: Jobul de PEGA developer în România. Cum să câștigi 3.000 de euro net pe lună

O femeie a mers călare la McDonald’s ca să își cumpere cafea

Angajații unui restaurant din Australia au avut parte de o surpriză când au văzut o clientă care a venit la drive-thru și a comandat o cafea. Ea a filmat întregul moment, apoi l-a postat pe TikTok, imaginile devenind rapid virale.

Întâmplarea, devenită virală pe reţelele sociale, s-a petrecut la un McDonald’s din Yarrabilba, la sud de Brisbane, Australia. Imaginile o arată pe femeie care intră încrezătoare în drive-thru călare pe un cal Palomino care, spre surprinderea tuturor, a mers liniștit şi şi-a așteptat rândul la comandă.

După ce și-a revenit din șoc, personalul a onorat comanda de chai latte a clientei, care a declarat că simţea nevoia urgentă de o cafea. Cei doi, femeia și calul său, s-au îndreptat apoi spre ghișeul de ridicare a comenzii, unde unii angajați au mângâiat și filmat calul. (Vezi AICI imaginile)

Internauții au reacționat imediat după apariția imaginilor și au felicitat-o pe femeie. „Le-ai făcut ziua mai frumoasă angajaţilor/ Ti-au dat şi câteva felii de mere şi pentru căluţ?/ Ce aventură frumoasă aţi avut/ Am încercat şi noi, dar ne-au refuzat comanda şi ne zis să plecăm/ Ce frumos, îmi aduce aminte de copilărie”, sunt doar câteva din comentarii.