- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Premiul suprem câștigat de Rareș Prisăcariu la Românii au Talent. Părinții lui au dezvăluit ce au de gând să facă cu cei 120.000 de euro

16 May, 19:55 • Constantin Cristina
Rareș Prisăcariu a câștigat premiul cel mare la Românii au Talent. Părinții au hotărât deja ce se va întâmpla cu cei 120.000 de euro.
Premiul suprem câștigat de Rareș Prisăcariu la Românii au Talent. Părinții lui au dezvăluit ce au de gând să facă cu cei 120.000 de euro

Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent 2023, în vârstă de 7 ani a stârnit emoții pentru juriul care l-a urmărit și a rămas impresionați de măiestria vorbelor și talentului său, a relatat playtech.ro.

Vezi și: Mari surprize. Klaus Iohannis va primi un premiu pe care doar alte 10 persoane din lume îl mai au. Premiul include suma de 10.000 de euro

Premiul suprem câștigat de Rareș Prisăcariu la Românii au Talent

La doar 7 ani, tânărul câștigător a pus mâna pe potul cel mare de 120.000 de euro, iar familia lui a anunțat ce va face cu banii.

Aceștia au declarat că se vor ocupa de gestionarea finanțelor, cel puțin când tânărul va împlini 18 ani. În cadrul unui interviu, Gina Prisăcaru, mama lui Rareș, a vorbit despre modul în care s-au decis să investească marele premiu, dar și care sunt prioritățile, mai exact, educația și creșterea lui Rareș.

„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți. Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el le alege.

Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent. Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări”, a declarat mama lui Rareș Prisăcariu.

Rareș Prisăcariu
Rareș Prisăcariu

Tot mama câștigătorului sezonului 13 Românii au Talent a spus că Rareș și a dorit foarte mult imediat după câștig, un joc leggo și câteva cărți, pe care i le-a luat fără a sta pe gânduri. Însă aceasta își dorește ca familia să rămâna la fel de simplă ca înainte de căștig, chiar dacă copilul este acum cel mai mediatizat.

„Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în weekend asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de leggo mult dorit. Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră.

Noi vom încerca să rămânem aceiași. Și eu, și tatăl său, și copilul. Suntem oameni simpli și asta vom fi și pe mai departe. Va trebui să găsim soluțiile cele mai bune ca să-l ținem departe de anumite lucruri care se întâmplă în exteriorul nostru și pe care nu le apreciem deloc”, a mai spus Gina Prisăcariu, mama lui Rareș.

Alte articole: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră: „Nu mai am niciun leu din premiu”