- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră: „Nu mai am niciun leu din premiu”

07 Dec, 11:50 • stefan.vlad
Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat "Românii au talent", este șomeră. Viața i s-a schimbat radical în momentul când a fost desemnată câștigătoarea show-ului de talente, însă, bucuria nu a ținut foarte mult și asta pentru că a venit pandemia.
Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat Românii au talent, este șomeră: Nu mai am niciun leu din premiu

Ana Maria Pantaze este șomeră. Femeia, de meserie croitoreasă, a câștigat în 2019 „Românii au talent”, de la Pro TV. Din păcate, pandemia a afectat-o mult, deoarece a rămas fără loc de muncă, ba chiar și fără banii câștigați la concursul de talente.

Ana Maria Pantaze este șomeră

Croitoreasa de la „Românii au talent” a lansat în iulie 2020 prima ei melodie. Piesa se intitulează „Visuri la cornete” și în videoclip apare chiar ea. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit, iar acum a rămas fără loc de muncă.

După concurs am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă. Nu, momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. (…) Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două. Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele”, a declarat Ana Maria Pantaze, la emisiunea „Vorbește lumea”.

Ana Maria Pantaze a mărturisit că nu vrea să se întoarcă însă la croitorie, ci vrea să se concentreze pe muzică. Momentan, cântă acum pe la nunți și diferite evenimente. În ceea ce privește viața privată, croitoreasa devenită cântăreață este singură, nu e căsătorită.

Citește și: Florin Călinescu își deschide o nouă afacere. Ce are de gând să facă cu cele 2 hectare de teren pe care le deține fostul jurat de la PRO TV

Nu, nu mi-am făcut mari planuri după ce am câștigat. Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic. Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu.

Nu am verighetă. Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: «Uite, vreau să te iau de nevastă». Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate. Ultima cerere? Wow. Cred că acum câteva luni. Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb. Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei”, a mai spus Ana Maria Pantaze.