- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pro TV a făcut o avere de pe urma grupului Vacanţa Mare. Mugur Mihăescu a dezvăluit tot!

31 Mar, 17:59 • Cornel Ghimeșan
"Vacanța Mare", celebrul serial de comedie, a debutat în anii '90 la Pro TV și a stabilit recorduri de audienţă. Banii încasaţi de postul de televiziune au fost şi ei pe măsură, iar Mugur Mihăescu dezvăluie care a fost suma imensă produseă de el şi de Radu Pietreanu.
Pro TV a făcut o avere de pe urma grupului Vacanţa Mare. Mugur Mihăescu a dezvăluit tot!

Pro TV a făcut o avere de pe urma grupului Vacanţa Mare. Povestea Leanei şi a lui Costel din Sadova a fost celebră în rândul oamenilor, iar după ce Pro TV a decis să producă serialul, audienţele postului de televiziune pur şi simplu au explodat!

Citeşte şi: Românii sunt baza producătorilor de vin! Un antreprenor din Italia declară că muncitorii „Sunt indispensabili. Fără ei am vinde bulgări, nu vin”

Comedia a fost una de succes, iar postul de televiziune a avut câștiguri importante. Bineînțeles că la fel s-a întâmplat și-n cazul actorilor, pentru că Vacanța Mare devenea din ce în ce mai cunoscută și vizionată, iar banii veneau pe bandă rulantă.

Pro TV a făcut o avere de pe urma grupului Vacanţa Mare

Mugur Mihăescu a recunoscut că serialul i-a adus sume foarte mari în conturi, mai ales pentru acea vreme, dar a precizat că producția a adus peste 100 de milioane de euro pentru Pro TV. „În opt ani, cam 100 de milioane de euro. Atât am adus noi, din publicitate. Atunci, toată publicitatea din România se vindea la PRO TV”, a declarat Mugur Mihăescu, care nu exclude varianta de a readuce Vacanța Mare la viață, dar pe marile ecrane.

Citeşte şi: Anchetă DNA! Mită de 22,4 milioane de euro la aeroportul Otopeni. Fostul director general făcea manevră după manevră la nivelul spațiilor comerciale din incintă

După plecarea de la Pro TV, vacanţa mare a ajuns la Kanal D, unde, de asemenea, a avut audienţe excelente. „Am câștigat în doi ani jumătate de Kanal D bine. Am câștigat la Kanal D mai bine decât în opt ani de Pro TV. Cifrele sunt publice, pentru că totul s-a făcut prin bancă la mine. Am semnat în 2007 și a fost înainte de criză, că altfel nu aveam norocul ăsta. În ianuarie aveam banii deja. Ne-au plătit în avans pe trei ani. Mie îmi pare rău că a fost criza, că puteam să aducem mulți bani la Kanal D. La cât ne-au dat, noi puteam ușor să aducem suma înapoi din publicitate. Mie îmi pare rău că s-a întâmplat asta”, a spus Mugur Mihăiescu, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult