- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Regele Charles caută menajeră. Ce salariu oferă Familia Regală noului angajat

16 Apr, 10:00 • Alexe Raluca
Regele Charles angajează o menajeră care să lucreze part-time la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh. Dornicii pot candida pentru acest post, însă trebuie să știe că salariul este la nivelul celui minim în Scoția.
Regele Charles caută menajeră. Ce salariu oferă Familia Regală noului angajat

Fanii familiei regale pot candida pentru postul part-time de la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, dar ar trebui să accepte un salariu minim în Scoția, care este de 12 lire sterline pe oră.

Citește și: Cazare acasă la Regele Charles! Cât costă să dormi într-una din proprietățile din România ale suveranului britanic

Regele Charles caută menajeră

Potrivit listării de pe site-ul regal, este nevoie de un asistent la Palatul Holyroodhouse din capitală, cu program de patru zile pe săptămână. Poziția de 20 de ore pe săptămână necesită o persoană care poate oferi „servicii extraordinare într-un cadru incredibil”.

Se știe că regele Charles petrece o săptămână în fiecare vară la palat, îndeplinind sarcini oficiale. Fișa postului spune că este o poziție care oferă oportunitatea de a „dobândi noi abilități” în domeniul ospitalității, în timp ce beneficiile includ 25 de zile de concediu anual, care se ridică la 30 în timp, o schemă de pensii și opțiuni de concediu inclusiv pentru părinți sau cei care vor să facă voluntariat.

Luna trecută, Regele a făcut un anunț pentru un Chef de Parti care avea sediul în principal la Palatul Buckingham, dar trebuia să fie dispus să gătească la alte reședințe regale, cum ar fi Balmoral și Palatul Holyroodhouse. Noul angajat al familiei regale va avea oferta de cazare „pentru care există o ajustare salarială”, precum și toate mesele asigurate.

Citește și: Regele Charles al III-lea al Marii Britanii are o avere colosală! Investigația jurnaliștilor The Guardian arată care sunt bunurile de lux deținute de noul monarh