- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Românul care și-a dublat veniturile, după ce a dat lovitura în Egipt. A făcut doar două investiții la preț de chilipir

19 Aug, 22:01 • Constantin Cristina
Un român a ajuns să dea lovitura în Egipt, după ce a făcut două investiții minore și așa și-a dublat veniturile. Iată povestea bărbatului.
Românul care și-a dublat veniturile, după ce a dat lovitura în Egipt. A făcut doar două investiții la preț de chilipir

Un român a plecat în Egipt cu gândul să facă mai mulți bani. Aflat într-un sat pescăresc din țară, la țărmul Mării Roșii, a găsit soluția pentru a-și dubla veniturile și așa a ajuns să dea lovitura, potrivit stiridecluj.ro.

Citește și: Femeia care a ajuns milionară din curățenie pe gratis în casele necunoscuților. Oferă sfaturi și trucuri care au devenit virale în mediul online – VIDEO

Românul care și-a dublat veniturile, după ce a dat lovitura în Egipt. A făcut doar două investiții la preț de chilipir

Tânărul în vârstă de 33 de ani a ajuns în Hurghada și lucrează în marketing, având norocul că poate lucra în oriunde loc din lume. Așa că, fiind pe perioada pandemiei, vacanța în Hurghada l-a costat 450 de euro, all inclusive pentru un sejur de șapte zile, la pachet cu biletul de avion.

Pentru o masă cu falafel cald proaspăt, salată, pâine și cartofi un tânăr din Iași a plătit doar 3 lei la un restaurant local. În afară de prețurile mici, Hurghada atrage turiști prin faptul că are un sezon estival ce ține opt luni pe an. În timpul iernii, temperaturile sunt de 25 de grade Celsius ziua și scad până la aproximativ 10 – 15 noaptea.

Egipt
Egipt

Alin Cervatiuc a fost super încântat de experiența pe care a trăit-o în vacanță, încât s-a pus pe studiatul pieței din Egipt și în cele din urmă s-a hotărât să cumpere un apartament în această destinație de vacanță, gândindu-se că în acest fel își va beneficia de încă un venit pasiv lunar.

Nu a mai stat pe gânduri românul și a mai făcut o astfel de achiziție la scurt timp după prima. El spune că a achiziționat o garsonieră de 30 de mii de euro. Aceasta are o suprafață de 46 de metri pătrați și că a plătit 10% avans, iar restul în rate, pe o perioadă de cinci ani, cu livrare în doi ani.

„Unitatea se construiește, e aproape de acvariu, am vizitat-o înainte să semnez. Este în rândul 2 de plajă, are acces la plajă, iar ratele se plătesc prin transfer bancar. Văzând cât de ușor este, m-am hotărât în mai să mai achiziționez un apartament în rate, tot așa.

Am găsit mai departe de oraș 2 camere, 77 mp, două băi, pe plajă. 30.000 euro, cu 3.000 de euro avans. În mai, am semnat. Acesta va fi gata peste 2 ani”, a spus Alin Cervatiuc.

Tot el a mai adăugat că ar fi putut găsi locuințe la bani și mai puțini, dacă ar fi stat printre localnici. Unele apartamente de două sau trei camere sunt disponibile și la prețul de 20.000 de dolari.

Alte articole: Pensionarii, țintă ușoară pentru escroci. Au fost păcăliți cu alimente gratuite și s-au trezit cu credite pe numele lor